Newsroom

Newsroom

O Διαμαντής Διαμαντίδης κατηφορίζει προς τον αγαπημένο του Πειραιά για ένα ακουστικό σετ στο Reservoir Bar

Λίγο πριν τελειώσει και η φετινή χρονιά, o Διαμαντής Διαμαντίδης (Μητέρα Φάλαινα Τυφλή, Radio Nowhere) κατηφορίζει προς τον αγαπημένο του Πειραιά για ένα ακουστικό σετ στο Reservoir Bar της Κουντουριώτου 164, αυτή τη φορά με special παρέα του τη Θεοδοσία Σαββάκη στο τραγούδι και τα φωνητικά. 

diamantis

Ένα σετ γεμάτο με τα τραγούδια των πιο σημαντικών Αμερικανών τραγουδοποιών, τραγούδια που σημάδεψαν και επηρέασαν όλους όσους τα έχουν ακούσει και παίξει.

Όποιος βρεθεί εκείνο το βράδυ της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου στο Reservoir, θ’ απολαύσει ένα ενδοσκοπικό και ήσυχο, μα -συνάμα- εξωστρεφές και πρωτότυπο για τα εγχώρια δεδομένα ακουστικό σετ, γεμάτο με τα τραγούδια του Bruce Springsteen, του Bob Dylan, του Townes van Zandt, του Neil Young, του Tom Waits, του Leonard Cohen, μα και πολλών άλλων, που άφησαν το στίγμα τους τόσο την αμερικάνικη όσο και την παγκόσμια τραγουδοποιία.

Ο Διαμαντής δεν κουράζεται στιγμή να ξεδιπλώνει το κουβάρι της αμερικάνικης παράδοσης και να μοιράζεται με όλες και όλους, χωρίς περιστολές και σεμνοτυφίες, εκείνα τα τραγούδια που τον επηρέασαν, τον ενέπνευσαν και του έδειξαν το δρόμο προς την αδιάκοπη και κοπιώδη δημιουργική διαδικασία.

Reservoir Café Bar 164

Κουντουριώτου 164 & Σωτήρος, Πειραιάς

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος Ελεύθερη

photo by Thomas Arsenis

poster / banner by Nikos Skamagas
 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…