O διάλογος Τσίπρα με ανεμβολίαστους στο Βόλο δείχνει τον «τρόπο»: Εγώ με αγάπη και με έγνοια σας λέω…

Στον αντίποδα των κυβερνητικών απειλών, ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε πως γίνεται και «αλλιώς» - Δείτε το βίντεο

5440431

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα το νοσοκομείο του Βόλου στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη Θεσσαλία.

«Δεν ήρθα στον Βόλο με αντιπολιτευτική διάθεση, διότι είναι δύσκολες οι στιγμές και θα τις αντιμετωπίσουμε μαζί και καλώ τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα μέτρα», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μόλις έφτασε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, απευθυνόμενος σε όσους τον ανέμεναν στην είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα επιδίωξαν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί του Νοσοκομείου Βόλου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το μέτρο της αναστολής εργασίας.

Ο διάλογος που είχε ο Α.Τσίπρα με ανεμβολίαστους υγειονομικούς στο Νοσοκομείο του Βόλου και ο τρόπος που τους προσέγγισε είναι ένα καλό παράδειγμα για το πως μπορεί η πολιτεία να απευθυνθεί σε αυτό το «κοινό». Αρκεί βέβαια να εγκαταλείψει τις απειλές, τον αυταρχισμό και την αλαζονεία που έχει επιδείξει το προηγούμενο διάστημα.

“Οι μισοί από εμάς έχουμε νοσήσει, έχουμε αντισώματα, προσπαθήσαμε να ξανακολλήσουμε και δεν κολλήσαμε. Πώς να πειστώ ότι χρειάζομαι το εμβόλιο; Έχω φυσική ανοσία”, είπε ανεμβολίαστη εργαζόμενη του Νοσοκομείου που βρίσκεται σε αναστολή εργασίας.

“Εγώ νόσησα με 2,5 ντεπόν”, “να βάλουμε τη ζωή μας σε κίνδυνο για να μπορέσουμε να γυρίσουμε στη δουλειά μας;”, “είναι δικαίωμά μας να αποφασίσουμε εάν θέλουμε να κάνουμε το εμβόλιο ή όχι”, “θέλουν να μας παρουσιάζουν ως γραφικούς”, ανέφεραν άλλες ανεμβολίαστες νοσηλεύτριες.

Ο Α. Τσίπρας, όπως δημοσιεύει το gegonota.news, τις κάλεσε να μην επαναπαύονται επειδή νόσησαν, σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να πιστεύουν ανορθολογικές θεωρίες ότι το εμβόλιο αλλάζει το dna.

Αναφερόμενος στο μέτρο της αναστολής είπε ότι είναι απάνθρωπο να μένουν χωρίς μισθό και να κινδυνεύουν να χάσουν την αξιοπρέπειά τους, υπενθυμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προτείνει αντί για την αναστολή, τη διαθεσιμότητα όσων υγειονομικών δεν ήθελαν να εμβολιαστούν, μέχρι να μετακινηθούν σε κάποιο άλλο τομέα, ώστε να μην έρχονται σε επαφή με ασθενείς.

«Τόσο πολύ μας αγαπάει η κυβέρνηση και νοιάζεται για μας; Δεν σκέφτεται ότι δεν έχουμε να πληρώσουμε το αέριο, να μην έχουμε ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι, χωρίς ένα ευρώ; Και θέλουν να μας πείσουν ότι μας νοιάζονται προτρέποντας μας να κάνουμε το εμβόλιο; Να μας αφήσουν να διαχειριστούμε τη ζωή μας», είπε ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια.

Τσίπρας: Το πρώτο διάστημα που υπήρχαν κάποια κρούσματα του Astra Zeneca ή του Jonshon & Jonshon, καταλαβαίνω ότι υπήρξε ένα κλίμα. Τώρα με το Pfizer που είναι MRN, δεν υπάρχει θέμα. Προστατεύει και δημιουργεί ανοσία.
Ανεμβολίαστες: Και το MRN είναι μια καινούργια τεχνολογία που δεν έχει δοκιμαστεί.
Τσίπρας: “Εγώ με αγάπη και με έγνοια σας λέω την άποψή μου για την υγεία σας”.

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…