"Ο διαιτητής είπε στη γιατρό να γυρίσει για να συνεχιστεί ο αγώνας", σε κώμα ο οπαδός του Εθνικού

cover
NewsRoom 14/09/2014 | 22:55

Απίστευτες καταγγελίες του προέδρου του Εθνικού Αλέξη Αγγελόπουλου κατά του διαιτητή του αγώνα με τον Ηρόδοτο μιλώντας στο gazzetta.gr. «Είπε στην γιατρό να γυρίσει και να συνεχιστεί ο αγώνας. Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά εναντίον του».

Δεν μπορούσε να πιστέψει το τι έγινε στο γήπεδο του Μάλεμε ο πρόεδρος του Εθνικού Αλέξης Αγγελόπουλος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό του άτυχου φίλου των «κυανόλευκων», που χαροπαλεύει μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από ομάδα τριάντα ανεγκέφαλων.

Ο ισχυρός άνδρας του Εθνικού μιλώντας στο gazzetta.gr εξαπέλυσε επίθεση στην αστυνομία, αλλά και στον διαιτητή της συνάντησης Σπύρο Κολύτα, ο οποίος δεν διέκοψε το ματς. Επίσης από τα... πυρά του δεν ξέφυγαν ούτε οι νοσοκομειακές αρχές, τονίζοντας πως το ασθενοφόρο έκανε μισή ώρα για να έρθει.

Αρχικά ο Αλέξης Αγγελόπουλος μιλώντας για την κατάσταση του άτυχου άνδρα ανέφερε: «Δυστυχώς είναι σε κώμα. Η κατάστασή του είναι δύσκολη, δεν υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, αλλά όλοι προσευχόμαστε να γίνει το θαύμα».

Στην συνέχεια προχώρησε στις καταγγελίες αναφέροντας πρώτα την αστυνομία: «Εδώ και μέρες είχαμε ζητήσει να υπάρχει αστυνομική δύναμη στο γήπεδο, ωστόσο σήμερα ήταν μόνο δύο και όπως ήταν λογικό δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα».

Για τον διαιτητή επισήμανε: «Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά εναντίον του διαιτητή. Αρχικά έκανε πάνω από 23 λεπτά να διακόψει το ματς. Προσωπικά πήγα και του ζήτησα να μην το αρχίσει και πάλι μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και πως είναι ντροπή εμείς να παίζουμε όταν κάποιος άνθρωπος είναι σε τόσο σοβαρή κατάσταση και αυτός το μόνο που έκανε ήταν να ζητήσει από την γιατρό του αγώνα να αφήσει τις εξέδρες και να έρθει στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το ματς, ζητώντας μου εμένα να βγω έξω. Ξαναλέω πως σκέφτομαι σοβαρά να κινηθώ εναντίον του. Πραγματικά είμαι πολύ φορτισμένος και δεν θέλω να πω κάτι άλλο, σημασία έχει να γίνει το θαύμα και να σωθεί ο άνθρωπος».

Για το αν έσπευσε άμεσα το ασθενοφόρο: «Δεν γίνεται σε ένα τέτοιο επεισόδιο να αργεί το ασθενοφόρο να έρθει μισή ώρα».
 

Πηγή: gazzetta.gr