Newsroom

Newsroom

Ο Δήμος Ζωγράφου για την νεκρή εργάτρια στην καθαριότητα

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Ζωγράφου εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της αναφέροντας ότι η διοίκηση του Δήμου θα σταθεί στο πλευρό της οικογένειας

5919d1d81dc524cc3c8b456c

«Η εξηνταδυάχρονη Ντανιέλλα Πρελορέντζου εργαζόταν ως οδοκαθαρίστρια στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου. Μετά την αναστολή των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, την Πέμπτη 29/06, η συγκεκριμένη υπάλληλος δούλεψε για πρώτη φορά την Παρασκευή 30/06, στις 6.30 π.μ μέχρι τις 9.30 π.μ συλλέγοντας τα σκουπίδια από τα καλαθάκια της λεωφόρου Παπάγου και η επόμενη βάρδια της ήταν τα ξημερώματα του Σαββάτου”, αναφέρει η ανακοίνωση. 

Ακόμα ο Δήμος σημειώνει, “στις 12.01 π.μ προσήλθε στην εργασία της. Πριν ξεκινήσει να δουλεύει, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και έγινε η διακομιδή της στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στο πλευρό της βρίσκονταν συνεχώς η δήμαρχος και οι συνάδελφοι της. Θα γίνει νεκροψία για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της. Η διοίκηση του Δήμου θα σταθεί στο πλευρό της οικογένειας».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων δήμου Ζωγράφου Σταματία Τσουμέα ανέφερε: «Σήμερα η οικογένεια μας θρηνεί μία συνάδελφο που έφυγε από κοντά μας λίγο πριν ξεκινήσει την εργασία της. Μία συνάδελφος εξαιρετική, μία συνάδελφος όλο γέλιο και ευγένεια, μία συνάδελφος με ήθος … Μία συνάδελφος που εργαζόταν μαζεύοντας τα σκουπίδια όλων μας, όπως όλοι οι συνάδελφοι μας που εργάζονται στον ευαίσθητο χώρο της καθαριότητας, ανελλιπώς και με ηρωισμό κάθε νύχτα. Δυστυχώς, το γεγονός αυτό μας βρίσκει αμέσως μετά από τις κινητοποιήσεις μας, για τη διεκδίκηση της εργασίας των συναδέλφων μας συμβασιούχων και ενώ ο αγώνας μας για να μείνουν μαζί μας δεν έχει τελειώσει.

Είμαστε συντετριμμένοι με το γεγονός, ευχαριστούμε όλους σας για τη συμπαράσταση που μας εκφράζετε» αναφέρει μεταξύ άλλων η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του δήμου Ζωγράφου.

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

μητσοτακης μουζακι

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

«Ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και…

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…