Ο Δημήτρης Καμμένος ζητά από τον Νίκο Βούτση, ενημέρωση για την επιστολή Παπακώστα

O ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Δημήτρης Καμμένος υποστηρίζει σε ανακοίνωση του ότι δεν έλαβε καμιά επιστολή από την κα Παπακώστα και ζητά από τον πρόεδρο της Βουλής να τον ενημερώσει για το περιεχόμενο της.

NewsRoom 28/06/2018 | 20:18

Προσθέτει ωστόσο δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κοινοβουλευτική ομάδα στην οποία θα συμμετέχουν πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με την επιστολή που απεστάλη από την ανεξάρτητη Βουλευτή κα. Κατερίνα Παπακώστα, την ύπαρξη της οποίας πληροφορήθηκα από τα μέσα, θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι δεν έχω λάβει καμία επίσημη ενημέρωση.

Για το λόγο αυτό με επιστολή μου προς τον Αξιότιμο Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκο Βούτση, με αριθμό πρωτοκόλλου 2972, ζήτησα την κοινοποίηση της εν λόγω επιστολής ώστε να ενημερωθώ και επίσημα για το περιεχόμενο της.

Ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου με όρκο και πίστη στο Σύνταγμα και με βασικό καθήκον να προασπίσω τη Δημοκρατία μας και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, δηλώνω ότι δεν πρόκειται να συμμετέχω και να συνυπάρχω σε καμία κοινοβουλευτική ομάδα στην οποία δυνητικά θα συμμετέχουν πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής».