Ο Δένδιας «κάρφωσε» τον Μητσοτάκη: «Δεν πάει πολύ καλά η τουριστική σεζόν»

Έκαψε και πάλι τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Νίκος Δένδιας

5241084

Σαφείς αποστάσεις από το κυβερνητικό αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη κράτησε για ακόμα μια φορά ο Νίκος Δένδιας ο οποίος δεν δίστασε να διατυπώσει δημόσια αυτό που γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, ότι δηλαδή, ο τουρισμός δεν τα πάει και τόσο καλά.

Επιπλέον, ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών, δεν δίστασε να πει ότι η κυβέρνηση δεν τα πάει καλά ούτε με την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

«Η ΝΔ έδωσε πολλά χρήματα, πάρα πολλά χρήματα αλλά η ακρίβεια στα τρόφιμα δεν αντέχεται. Να είμαστε ειλικρινείς» είπε και πρόσθεσε ότι «δεν οφείλεται στην κυβέρνηση, αλλά η κυβέρνηση οφείλει να το αντιμετωπίσει» είπε αρχικά.

Σε άλλο σημείο, ερωτηθείς για τον τουρισμό ο Νίκος Δένδιας επιβεβαίωσε τα σενάρια που δείχνουν μείωση καθώς είπε «δεν πάει καλά η σεζόν στον τουρισμό. Όχι, δεν πάει καλά. Ή να το θέσω αλλιώς, είχαμε βάλει τον πήχη στον “ουρανό”».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι «ενώ δεν είναι κακή σεζόν, όμως είναι χαμηλότερη από αυτή που περιμέναμε για διάφορους λόγους. Η ακρίβεια αλλά και ο καιρός. Δεν μας βοήθησε ο καιρός. Όποιος μπαίνει στο ίντερνετ και βλέπει βροχές και καταιγίδες, δεν θα πληρώσει για να πάει να βραχεί. Δεν μας βοήθησαν και διάφορες παράμετροι. Από εδώ και πέρα, θα δούμε τι θα γίνει».

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…