Newsroom

Newsroom

«Ο Χριστός δεν είπε αγαπάτε μόνο τους στρέιτ»  – Ο Ορέστης Χαλκιάς από το Maestro τα είπε όλα

Γίνονται τόσο τραγικά πράγματα, γυναικοκτονίες και ασχολούμαστε με ένα γκέι φιλί;

Screenshot 4 9

Το γκέι φιλί στη σειρά Maestro συζητήθηκε πολύ και ο Ορέστης Χαλκιάς, που υποδύεται τον Αντώνη, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Night Out μίλησε για την επίμαχη σκηνή βάζοντας όλα τα θέματα στο τραπέζι.

Ο ταλαντούχος νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ρόλο του στη σειρά όπου υποδύεται έναν ομοφυλόφιλο άνδρα, τονίζοντας:

«Δε μου έκανε καμία εντύπωση να παίξω έναν ομοφυλόφιλο άντρα. Καταρχάς “δεν παίζεται” ένας ομοφυλόφιλος άνδρας. Αντί να φιλάς μια γυναίκα, φιλάς έναν άντρα. Οι άλλοι σε αναγκάζουν να φερθείς διαφορετικά. Δε δυσκολεύτηκα.

Έχω μεγαλύτερο καμάρι όταν μου στέλνουν άνθρωποι της κοινότητας αυτής ότι τους εκπροσωπώ άξια… Από το πρώτο δευτερόλεπτο που έμαθα ότι ίσως να παίξω τον ομοφυλόφιλο είχα στο μυαλό μου ότι έχω καθήκον επιτέλους να δείξω ότι ο ομοφυλόφιλος “δεν παίζεται”, είναι ένας άνθρωπος απλά που αγαπάει ένα άτομο του ίδιου φύλου». Ενώ σχετικά με το φιλί που «τάραξε» την ελληνική κοινωνία σχολίασε:

Στην Ελλάδα είναι ακόμα ταμπού ένα γκέι φιλί. Δεν πιστεύω ότι έχουμε κάνει τρομερά βήματα. Αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε. Γίνονται τόσο τραγικά πράγματα, γυναικοκτονίες και ασχολούμαστε με ένα φιλί;

Δεν γίνεται να ασχολούμαστε με τους κανόνες μιας θρησκείας. Ο Χριστός δεν είπε αγαπάτε στρέιτ, είπε αγαπάτε everyone. Οπότε πάμε κατά ΄κει ρε παιδιά, δεν χάνουμε τίποτα».