Ο Χατζηδάκης τραγουδάει a capella Σαββόπουλο – Δεν θέλεις, αλλά πρέπει να το δεις! (Video)

Στα ύψη βρίσκεται ο προεκλογικός «πυρετός» στην Ελλάδα και μερικοί φέρεται πως έχουν αρχίσει να λυγίζουν κάτω απ' το βάρος του. Το βίντεο δεν είναι τρολ, δεν ειναι fake. Είναι πέρα για πέρα αληθινό και «θερίζει».

344605880 147520081549431 616571604620598097 n

Με την ημερομηνία των εκλογών να πλησιάζει «επικίνδυνα» η «μάχη» των πολιτικών αρχηγών στα social media κορυφώνεται και ο καθένας αναζητεί νέους…φρέσκους τρόπους να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Για παράδειγμα, ο υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα Β’ Αθήνας με τη ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης βρήκε τον δικό του τρόπο να εκφραστεί…και ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε (;)

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μια εβδομάδα δημοσιογράφοι και πολιτικοί, χλεύαζαν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος για να κερδίσει ψήφους (έτσι το παρουσίαζαν στα κανάλια, γελώντας υποτιμητικά φυσικά) τραγούδησε στο κοινό του, αποκαλώντας τον «φαινόμενο Ερντογάν»!

Ειδικότερα, ενώ αρχικά λόγω των φονικών σεισμών, οΕρντογάν είχε δηλώσει ότι δεν θα έχει τραγούδια στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις, τελικά τραγούδησε το τραγούδι που γράφτηκε για αυτόν, του οποίου οι στίχοι λένε μεταξύ άλλων «εμείς τον αγαπάμε πολύ, τον αγαπάμε, τον αγαπάμε».

Ο κ. Χατζηδάκης λοιπόν, έχοντας μάλλον εμπνευστεί -μεταξύ άλλων- από τον Τούρκο πρόεδρο, μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές τραγουδώντας Σαββόπουλο.

Το βίντεο δεν είναι τρολ, δεν ειναι fake. Είναι πέρα για πέρα αληθινό και «θερίζει».

Ακούστε με δική σας ευθύνη το βίντεο:

@janusdioni #εκλογες2023 #χατζηδακης #μαύρο_στη_ΝΔ #τψρμ #νδ_τον_πουλο ♬ πρωτότυπος ήχος – diomar

«Πανηγύρι» στα social media:

Screenshot 4 4 1024x647 1

 

 

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…