Ο Χαϊκάλης αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή στην Καινούριου… ή αλλιώς ελληνική τηλεόραση

Βάσανα και προβλήματα βλέπει ο Παύλος Χαϊκάλης για την Εύα Καϊλή

Screenshot 4 14

Αν η ερώτηση ήταν «τι είναι ελληνική τηλεόραση το 2ο22» η απάντηση άνετα θα μπορούσε να είναι… ο Χαϊκάλης να αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου.

Μετά τις ανεπανάληπτες προβλέψεις για τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση του Κολωνού, Ηλία Μίχο, ο Παύλος Χαϊκάλης αυτή τη φορά έκανε το ίδιο με τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή και φυσικά η Κ.Καινούριου δεν πέταξε την ευκαιρία και τον κάλεσε να εμφανιστεί στην εκπομπή της για live σουρεαλισμό.

«Θα ταλαιπωρηθεί για ακόμη έναν χρόνο… την περιμένουν βάσανα και περιορισμοί, το άτομο είναι “χτυπημένο” από τα ουράνια σώματα», προέβλεψε ο ειδικός με το πάνελ να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.

Νωρίτερα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος της Εύας Καϊλή και των άλλων μελών της οικογένειας Καϊλή μίλησε στον ANT1 τονίζοντας:
«Δεν φέρεται να έχει κάποια εμπλοκή με τα χρήματα που βρέθηκαν, εκτός από το ότι η ίδια ήταν στο σπίτι στο οποίο βρέθηκαν χρήματα. Η πολύμηνη παρακολούθηση δείχνει ότι δεν φέρεται αν έχει σχέση με τα χρήματα ή ότι είχε ύποπτες συνομιλίες.

Τα χρήματα δεν είναι δικά της, ανήκουν σε πρόσωπο εκτός της οικογένειας της κ. Καϊλή και τα μετέφερε ο πατέρας της στο ξενοδοχείο για να τα παραλάβει ο πραγματικός κάτοχος τους. Τα χρήματα αυτά, τις 600.000 ευρώ, έπρεπε να τα παραδώσει ο σύντροφος της κ. Καϊλή στον πραγματικό κάτοχο τους. Ο σύντροφος της ήταν αυτός που έφερε τα χρήματα στο σπίτι».