Ο Μπόρις Κλέιμαν απαντά με μηνύσεις στον Βόλο και στον Αχιλλέα Μπέο

Ο Μπόρις Κλέιμαν όπως αναφέρουν στο Ισραήλ, θα κινηθεί νομικά κατά του Αχιλλέα Μπέου και της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, αξιώνοντας σημαντικά χρηματικά ποσά

ΕΚ - Κλειμαν

Αφού έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καταβάλλοντας εγγύηση 20.000 ευρώ, ο Μπόρις Κλέιμαν είναι διατεθειμένος να το τραβήξει στα άκρα με την πρώην ομάδα του και τον δήμαρχο Βόλου. Όπως αναφέρουν στην πατρίδα του, ο Ισραηλινός που κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης, θα κινηθεί νομικά κατά του Αχιλλέα Μπέου αλλά και της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος.

Τα ΜΜΕ στο Ισραήλ αναφέρουν πως ο 33χρονος έχει αποφασίσει να μηνύσει τον δήμαρχο Βόλου και την ομάδα της πόλης, επειδή έσπευσαν να τερματίσουν το συμβόλαιό του πριν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση για την υπόθεσή του. Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα sport5, να αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος του ελληνικού κλαμπ, Αχιλλέας Μπέος έσπευσε να αφήσει ελεύθερο τον Ισραηλινό τερματοφύλακα και μίλησε εναντίον του δημόσια ακόμα και πριν την αστυνομική έρευνα αποδίδοντας αναπόδεικτες πράξεις στον γκολκίπερ. Τώρα αφού αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση δύο μέρες αργότερα και αναμένοντας την ολοκλήρωση της έρευνας, ο Κλέιμαν σκοπεύει να μηνύσει τον σύλλογο για συναισθηματική δυσφορία και άδικη απόλυση».