Newsroom

Newsroom

Ο βιαστής από την Δάφνη ομολογεί πως το έχει ξανακάνει – Τι είπε στην απολογία του

Σοκ προκαλεί η απολογία του 52χρονου βιαστή της Δάφνης ο οποίος δηλώνει αμετανόητος για τις πράξεις του λέγοντας πως η νεαρή φοιτήτρια του πρότεινε από μόνη της να του κάνει σεξουαλικές χάρες με σκοπό να της δίνει περισσότερα χρήματα.

5910388a1dc524485a8b4667

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της απολογίας του όπως αναφέρει το bloko.gr, ο 52χρονος αποκαλύπτει πως έχει προβεί και στο παρελθόν σε παρόμοιες πράξεις με μία κοπέλα από την Αλβανία με την οποία είχαν κάνει παρόμοια συμφωνία.

«Θέλω να πω ότι στις αρχές του έτους είχα βρει και μία άλλη κοπέλα, η οποία ήταν από την Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία και με εκείνη αλλά την έδιωξα όταν εκείνη μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι το οποίο αργότερα μου επέστρεψε γιατί την είχα βιντεοσκοπίσει κατά την πράξη της αυτή», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στην απολογία του.

Όσον αφορά για την 22χρονη φοιτήτρια αναφέρει:

«Αφού μου καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου κάποια στιγμή έπεσε στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα μπορούσε να μου κάνει και σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα για να μου καθαρίζει το σπίτι. Δηλαδή 50 ευρώ αντί για 25».


Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια προθεσμία να απολογηθεί αύριο καθώς εμφανίστηκε σήμερα στο γραφείο της χωρίς συνήγορο. 

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…