Ο Βενιζέλος ασχολείται με την Ελλάδα και δεν έχει χρόνο για εκδηλώσεις στη μνήμη του Παπανδρέου

Σύμφωνα με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα παραστεί στην εκδήλωση τιμής και μνήμης του Ανδρέα Παπανδρέου που οργανώνει το ΙΣΤΑΜΕ στην Αθήνα σήμερα.

56fd26161dc524286c8b4a46

Την επιστολή απέστειλε στις 17 Ιουνίου.

Ο κ. Βενιζέλος εξηγεί ότι βρίσκεται στο Στρασβούργο για την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης ως εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η επιστολή του Ευ. Βενιζέλου στη Φ. Γεννηματά

Προς

την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Φώφη Γεννηματά

Φώφη μου,

ευχαριστώ για την επιστολή σου με την οποία με ενημερώνεις για την εκδήλωση τιμής και μνήμης του Ανδρέα Παπανδρέου, που οργανώνει το ΙΣΤΑΜΕ στην “Αθηναΐδα” στις 22.6 και με καλείς να παραστώ ως πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Προφανώς θα ήθελα πολύ να είμαι παρών στην εκδήλωση. Δυστυχώς όμως την εβδομάδα 19 – 24.6 συνέρχεται στο Στρασβούργο η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης στην οποία εκπροσωπώ τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Ένα από τα βασικά θέματα της συνόδου είναι η προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, το απόγευμα δε της 22ας Ιουνίου θα μιλήσει στην Ολομέλεια ο Έλληνας Πρωθυπουργός και θα απαντήσει σε ερωτήσεις, οπότε για προφανείς εθνικούς και πολιτικούς λόγους πρέπει να παραμείνω στο Στρασβούργο.

Σε παρακαλώ να εξηγήσεις το λόγο της απουσίας μου και να μεταφέρεις το θερμό μου χαιρετισμό.

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…