Ο Βελόπουλος ζητά επαναφορά του άρθρου περί βλασφημίας και τιμωρία των βέβηλων

Αφορμή η αφίσα του Χριστού με μακιγιάζ που κυκλοφόρησε στο Ναύπλιο. Την ίδια στιγμή οι «εμπνευστές» της αφίσας καταγγέλλουν απειλές κατά της ζωής τους από «καλούς» χριστιανούς

jesus 0

Ο σάλος που έχει προκληθεί από την επίμαχη αφίσα στο Ναύπλιο που προσκαλούσε σε πάρτι «βλασφημίας» για την παραμονή των Χριστουγέννων φαίνεται ότι μεταφέρεται και στην κεντρική πολιτική σκηνή…

Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου βρήκε «αφορμή» για να επιτεθεί εναντίον του προοδευτικού κόσμου, τους δήθεν «αντιρατσιστές» -και πρωτόγονους νόες.

«Με αφορμή την αφίσα – πρόσκληση σε πάρτυ “βλασφημίας” που διοργάνωσε μπαρ στο Ναύπλιο και η οποία βεβήλωνε την εικόνα του Χριστού μας, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει:

Η απαράδεκτη σιωπή των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης για την βεβήλωση του Χριστού Παντοκράτωρος του Σινά από δήθεν “προοδευτικούς” και δήθεν “αντιρατσιστές” – πρωτόγονους νόες, του δήθεν προοδευτισμού που δεν μπορούν να κατανοήσουν το φιλοσοφικό, θεολογικό αλλά και εικαστικό μεγαλείο της Ορθοδοξίας, μας δικαιώνει ακόμα μία φορά!

Η κυβέρνηση “έδεσε” τα χέρια των Ελλήνων να καταφύγουν στην δικαιοσύνη για προσβολή του Χριστιανισμού, καταργώντας το άρθρο περί βλασφημίας που προστάτευε τους χριστιανούς, αφήνοντας ωστόσο παράλληλα σε ισχύ τον αντιρατσιστικό νόμο, που προστατεύει όλα τα άλλα δόγματα. Έτσι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και όλη η ΝΔ εγκλημάτισαν ακόμα μία φορά εις βάρος της πατρίδας.

ΥΓ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με νόμο όταν θα κυβερνήσει θα τιμωρεί τους βέβηλους! Τέρμα η ελληνοφοβία και ο ρατσισμός έναντι των Ελλήνων», αναφέρει στην ανακοίνωση του, το κόμμα του Κ. Βελόπουλου.

Υπενθυμίζουμε ότι η αφίσα που επέλεξαν οι διοργανωτές του πάρτι σε μπαρ του Ναυπλίου δείχνει τον Χριστό μακιγιαρισμένο με σκουλαρίκια. Στο κείμενο που συνόδευε την εκδήλωση στα social media αναφέρονταν τα εξής: «Γιορτάζουμε τα 2019α γενέθλια του ανθρώπου που έφερε στον κόσμο το μήνυμα της αγάπης κ της αλληλεγγύης προς όλους με μια κλασική εορταστική εξευτελιστική παρτάρα όπως κάθε χρόνο. Μουσικάρες για μας διαλέγει η Μαρωφυλλιά από τα παλιά Αμαρτωλοί του κόσμου ελάτε».

Την ίδια στιγμή, οι διοργανωτές του πάρτι και εμπνευστές της αφίσας καταγγέλλουν απειλές θανάτου και λιντσαρίσματος. 

Σε ανάρτηση τους στο Facebook σημειώνουν ότι «οι καλοί χριστιανοί που θίχτηκαν για το κραγιόν στον Ιησού, τηλεφωνούν και απειλούν ότι θα μας σκοτώσουν και θα μας κάψουν. Το λιντσάρισμα άλλωστε από χριστιανούς και νοικοκυραίους είναι πολύ της μόδας σε αυτήν τη χώρα».

* Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…