Ο Βελόπουλος αρνήθηκε να μιλήσει με τον γραμματέα της ΚΝΕ – Χαμός σε εκπομπή του ΑΝΤ1 (video)

«Δεν θέλω. Πω πω... Θα μιλήσει μετά ο κ. Αμπατιέλος» 

4864416

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 για να δηλώσει πως οι αντιφασίστες αναγέννησαν τους Ναζί και για να αποκαλύψει πως μάλλον έχει «αλλεργία» στους εκπροσώπους του ΚΚΕ.

«Θα τα πούμε όλα. Δεν θέλω να με διακόπτετε, δεν με ενδιαφέρουν οι ναζί. Τους αναγεννήσαμε σήμερα. Τους ναζί τους αναγέννησαν οι κύριοι εκείνοι που πήγαν έξω από το σχολείο. Γιατί αν είναι 10-15 ναζισταριά έπρεπε να απομονωθούν από την κοινωνία.

Δεν μπορείς να πηγαίνεις 100-150 άτομα με κουκούλες, με ρόπαλα και με μαχαίρια για να μοιράσεις φυλλάδια. Μην κοροιδευόμαστε. Αναγέννησαν τον ναζισμό», σχολίασε αρχικά ο Βελόπουλος αναφορικά με τα φασιστικά πογκρόμ στην Σταυρούπολη.

Αλλά το σόου του προέδρου της Ελληνικής Λύσης δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μόλις ο Βελόπουλος ενημερώθηκε πως για το θέμα θα παρέμβει στην κουβέντα και ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος, αρνήθηκε να μιλήσει μαζί του.

«Δεν θέλω. Πω πω πω. Θα μιλήσει μετά ο κ. Αμπατιέλος… Έχετε πρόεδρο κόμματος εδώ κ. Παπαδάκη. Με το ΚΚΕ δεν έχω να χωρίσω τίποτα. Κύριε Παπαδάκη αποχωρώ τώρα. Δεν είναι εκλεγμένος ο κ. Αμπατιέλος. Δεν μπορώ», σημείωσε εκνευρισμένος ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Γ. Παπαδάκη να προσπαθεί να «σώσει» την κατάσταση ξεκαθαρίζοντας πως δεν ενημερώνει τους καλεσμένους για το ποιος θα παρέμβει και ποιος όχι.

«Μας ψεκάζουν με κουρκουμά» – Οι επικές αντιδράσεις στα social media μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Σκόνη

«Μας ψεκάζουν με κουρκουμά» – Οι επικές αντιδράσεις στα social media μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Για την πρωτοφανή σκόνη που είδαμε στη χώρα μας πήραν θέση οι χρήστες του Twitter

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»