Newsroom

Newsroom

Ο βαρύτερος άνθρωπος του κόσμου ετοιμάζεται να σώσει και να αλλάξει τη ζωή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 32χρονος Χουάν Πέδρο Φράνκο ζύγιζε 600 κιλά και πέρασε επτά χρόνια της ζωής καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι

590e010a1dc52422718b46f2

Ο νεαρός άνδρας που θεωρείται ο βαρύτερος στον κόσμο προετοιμάζεται εδώ και καιρό για την εγχείρηση που θα του αλλάξει τη ζωή. 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 32χρονος Μεξικανός Χουάν Πέδρο Φράνκο – ο οποίος πλησίαζε σε βάρος τα 600 κιλά – έχει περάσει καθηλωμένος στο κρεβάτι τα τελευταία επτά χρόνια λόγω του μεγέθους του και πρόσφατα ξεκίνησε τη διαδικασία ώστε να χάσει βάρος και να υποβληθεί σε γαστρικό μπάι πας. 

Η χειρουργική επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τις 9 Μαΐου, καθώς ο Φράνκο έχασε περίπου 180 κιλά τους τελευταίους μήνες, καθιστώντας δυνατό το επόμενο βήμα που θα του σώσει τη ζωή. 

Ο Φράνκο ήταν αντιμέτωπος με την παχυσαρκία όλη τη ζωή του, αλλά το πρόβλημα επιδεινώθηκε μετά από τραυματισμό στην ηλικία των 17 ετών.

Η μητέρα του, Μαρία Σάλας Λέμο, είναι αισιόδοξη για το αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης. Η χειρουργική επέμβαση δεν είναι εύκολη και αποτελεί σημαντική πρόκληση για την ομάδα των γιατρών που τον παρακολουθεί λόγω του βάρους του και της κακής υγείας του. 

 Λίγο πριν ο 33χρονος υποβληθεί στο χειρουργείο είπε πως θέλει να χάσει βάρος για να μπορέσει να χορέψει και πάλι και πρόσθεσε: «Πρέπει να παραμείνω αισιόδοξος, διότι αν πάθω κατάθλιψη τότε μόνο χειρότερη θα κάνω την κατάσταση. 

Πρέπει λοιπόν να προχωρήσω ούτως ή άλλως και να δώσω τα πάντα. Όλα όσα μπορούμε να κάνουμε πρέπει να γίνουν. Αν βοηθήσουν (οι γιατροί), τότε θα τους ευχαριστήσω που με παρακολουθούν και με βοηθούν».



>

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους