Ο Βαρβιτσιώτης έπαθε αμνησία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολική απώλεια μνήμης έπαθε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ξεχνώντας τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, τότε που επιστράτευαν εργαζομένους για να επιτάξουν απεργιακές κινητοποιήσεις. «Λέτε ψέμματα» απάντησε ο πρώην υπουργός on air στον Κώστα Ζαχαριάδη, όμως τα λεγόμενα του Κωστή Χατζηδάκη λίγα χρόνια πριν τον αδειάζουν μεγαλοπρεπώς.

5825d5191dc52477308b4698

Δεν είναι μυστικό πως η αξιωματική αντιπολίτευση αντιλαμβάνεται το δικαίωμα της απεργία ως αθέμιτη πρακτική, που κάποιοι λίγοι και γραφικοί συνδικαλιστές το καταχράζονται για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα. «Εμείς πιστεύουμε στην αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου» δήλωσε μεταξύ άλλων στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ, ευθιγραμμιζόμενος με τις επιταγές του ΔΝΤ. Το χειρότερο όμως είναι πως στη ΝΔ αρνούνται και να παραδεχτούν το τι έπραξαν ως κυβέρνηση κατά τη θητεία του Αντώνη Σαμαρά στο τιμόνι της χώρας. 

«Έχει γίνει κατάχρηση αυτού του δικαιώματος» είπε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, με τον Κώστα Ζαχαριάδη να παρεμβαίνει στη συζήτηση, λέγοντας: «Γι’ αυτό ντύνανε τους ανθρώπους στο χακί την περίοδο 2012 – 2014. Κάνατε πολιτική επιστράτευση σχεδόν σε όλους τους κλάδους».

«Λέτε ψέμματα. Αυτό που λέτε είναι ψευδές» απάντησε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Δείτε το βίντεο: 


Προφητικά μάλλον, ο τότε υπουργός Μεταφορών Κωστής Χατζηδάκης, βάλθηκε να διαψεύσει τον κ. Βαρβιτσιώτη, αφού στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς η κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου απάντησε θέτοντας σε εφαρμογή το μέτρο της επίταξης.

Δείτε το βίντεο:


Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»