Κάνει τον «μεσίτη» για δομή προσφύγων σε άλλη περιοχή της Λέσβου και σε… καλή τιμή!

Tην δόξα του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, προσπαθεί να κλέψει ο  Β Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ , Χαράλαμπος Αθανασίου.  

athanasiou wide

Την ειδικότητα στις (τηλε) πωλήσεις (ανεπιτυχώς μέχρι στιγμής βλ. Ελληνικό) του Άδωνη Γεωργιάδη,  φέρεται ότι θέλει να έχει και ο βουλευτής Χαράλαμπος Αθανασίου. Και αυτό διότι έκανε πρόταση για δημιουργία δομής προσφύγων και μεταναστών σε άλλη περιοχή, και “σε καλή τιμή”. Αυτό το  αποκάλυψε ο ίδιος ο Β Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ μαζί με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη.

Επίσης ο κ. Αθανασίου μίλησε με… ναι μεν αλλά για τα χτεσινά επεισόδια στη Μόρια και τη διαμαρτυρία συγκεκριμένης ομάδας, προσπαθώντας να τη δικαιολογήσει. 

 

Αναλυτικά η δήλωση Αθανασίου on camera:

«Ακούστε, γενικά η παρουσία της Προέδρου κρίνεται θετική, ενόψει όμως του συγκεκριμένου ζητήματος το οποίο δημιουργήθηκε σήμερα ενόψει των εγκαινίων του κέντρου υγείας, πράγματι έγιναν μερικά επεισόδια τα οποία δεν τιμούν και τις δυο πλευρές που δημιουργήθηκαν τα επεισόδια και τους μερικούς πολίτες γιατί πρέπει να πω οτι όταν ήρθαμε εμείς ήταν 50-55 άτομα.

Όλοι ήρθαν να διαδηλώσουν ειρηνικά να δείξουν την αντίθεσή τους στο να γίνει το κέντρο υγείας εδώ, όχι να μην γίνει κέντρο υγείας. Προσέξτε αυτή τη διαφορά ναι στο κέντρο υγείας αλλά δεν ήθελαν αυτό το χώρο που γειτνιάζει με το ΚΥΤ γιατί δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι πρόκειται περί πληθυσμιακής επέκτασης πράγμα το οποίο δεν είναι σωστό ενόψει του ότι όπως ξέρετε από 21.000 σήμερα είναι στις γύρω στις 13.500 άρα λοιπόν υπάρχει αποσυμφόρηση.

Εγώ και ο Δήμαρχος είχαμε προτείνει μια άλλη περιοχή 2 χιλιόμετρα πιο πέρα με ένα ωραίο κτίριο 750 τετραγωνικά με 15.000 ευρώ το χρόνο δηλαδή σε τέσσερα χρόνια 60.000 όσο κόστισαν τα πολύ ωραία παραπήγματα αυτά τα οποία έγιναν γιατί έβλεπα και φοβόμουνα οτι θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους κατοίκους γιατί έβλεπα τη μονιμότητα.

Τώρα τα επεισόδια, τα επεισόδια τα δημιούργησαν από τους 60 ειρηνικά διαμαρτυρόμενους 4-5 άτομα ακραία οι οποίοι άρχισαν να πετούν πέτρες, τραυματίστηκε ένας αξιωματικός της Αστυνομίας ο κύριος Βαζούρας με πέτρα στο κεφάλι και αυτό ήταν ένα έναυσμα να απωθηθούν από τους αστυνομικούς, η απώθηση ήταν, δεν θα έλεγα οτι ήταν βίαιη αλλά μερικοί αστυνομικοί ξεπέρασαν το μέτρο και με τα γκλοπς χτύπησαν αρκετούς διαδηλωτές αυτή είναι η πραγματικότητα γίνονται αυτά δεν ήταν εκτεταμένα τα επεισόδια.

Ελπίζω τώρα να πρυτανεύσει η ψυχραιμία ούτως ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το γενικότερο πρόβλημα του μεταναστευτικού στο νησί μας και στη Μόρια.

Η εντολή του ΠΘ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι οτι συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και προχωράνε οι επιτροπές ασύλου με πιο γρήγορους ρυθμούς έχουν διευρυνθεί κιόλας σε αριθμό και εχουμε μια πολή καλή ροή των αιτήσεων ασύλου όπως βλέπετε κι εσείς οι οποίες εξετάζονται και σε όλα τα στάδια της απονομής ασύλου.»

Πηγή stonisi.gr

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

InCollage 20240419 160043944

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

«Mε την όψιμη μεταγραφή με τις άλλοτε βαρύνουσες πολιτικές δηλώσεις για το πώς τρώει φαλλούς…

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

image 1 1

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

Σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν έχει αναφερθεί καμία ζημιά σε κτίρια του νησιού, ενώ, όπως…

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Καταγραφή 26

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή για τον πρωταγωνιστή της πρόκρισης του Ολυμπιακού