Ο Άρης Σερβετάλης ζητάει συγγνώμη μετά το χακάρισμα - Τι έχει συμβεί (video)

Τι δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός Άρης Σερβετάλης για το χακάρισμα που δέχτηκε από άγνωστο χάκερ - Γιατί ζήτησε συγγνώμη 

NewsRoom 28/01/2022 | 17:06

Συγγνώμη ζήτησε ο γνωστός ηθοποιός, Άρης Σερβετάλης μέσα από instastorie προς όλους τους διαδικτυακούς του ακολούθους και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη τις μέρες που του χάκαραν το προφίλ.

Όπως φαίνεται να λέει ο ίδιος στο σχετικό video: «Καλημέρα σας, υπήρξε ένα μικρό θεματάκι. Εμφανίστηκε ξαφνικά ένας haker. Καινούργιο φαινόμενο, δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Ήταν πολύ ευγενικός. Μου είπε ότι τον λογαριασμό θα τον διαχειρίζεται εκείνος για ένα διάστημα και μετά θα επιστρέψει σε εμένα. Δεν ανησύχησα πολύ, μέχρι που είδα ότι ζητάει κάποια χρήματα για ορφανά, αστέγους που ίσως πηγαίνουν σε κάποιον λογαριασμό στην Τουρκία, δεν ξέρω. Εκεί είπα ότι μάλλον κάτι δεν είναι πολύ φυσιολογικό».

Έπειτα ο ίδιος σημείωσε ότι: «Απευθύνθηκα στις αρχές, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έκαναν ότι μπορούσαν οι άνθρωποι. Δυστυχώς δε γινόταν να σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτούς που μπήκαν στη διαδικασία να καταθέσουν κάποια χρήματα, αλλά νομίζω ότι η αξία της πρόθεσης και της προαίρεσης είναι πιο σημαντική από το να την εκμεταλλευτεί κάποιος. Τώρα ο λογαριασμός ήρθε πάλι σε μένα, τον διαχειρίζομαι εγώ».