Newsroom

Newsroom

Πουλάει τώρα τρέλα … ο «αρχηγός των τρολ» της ΝΔ για την χυδαία ανάρτηση κατά Βαξεβάνη

Την ώρα που οι αντιδράσεις για την απειλή της ζωής του Κώστα Βαξεβάνη πληθαίνουν, την ίδια στιγμή γνωστά (ακρο)δεξιά τρολ έκαναν την εμφάνιση τους στα social media όχι μόνο για να υποβαθμίσουν το γεγονός, αλλά με τις αναρτήσεις τους προσπάθησαν να δώσουν άλλοθι στους επίδοξους δολοφόνους.

Συγκεκριμένα, εμετική μπορεί να χαρακτηριστεί η νέα επίθεση που εξαπέλυσε χθές -ο φερόμενος ως πολιτικός- Θάνος Τζήμερος, στην καταγγελία του δημοσιογράφου. Όμως δεν ήταν ο μόνος… Ο γνωστός για τα (ακρο)δεξιά του συναισθήματα, και «αρχηγός των τρολ»  της ΝΔ (σ.σ βάση των αναρτήσεων που έχει κάνει στο παρελθόν) , με μια εμετική του ανάρτηση , προσπάθησε να χλευάσει την καταγγελία του δημοσιογράφου-εκδότη, Κώστα Βαξεβάνη για απειλή της ζωής του.

Την ίδια στιγμή ο χρήστης δέχθηκε τις έντονες αντιδράσεις από τους εκατοντάδες χρήστες στο twitter, που έσπευσαν τόσο να δηλώσουν την συμπαράσταση τους στον δημοσιογράφο, όσο και να στηλιτεύσουν τα ποσταρίσματα του (ακρο)δεξιού χρήστη της  ΝΔ.Ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης από την πλευρά του σε ανάρτηση του, πήρε θέση για την χυδαία αυτή προσπάθεια δολοφονίας του χαρακτήρα, από τον χρήστη και ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά.

Όμως, ως εκ του θαύματος, το δεξιό τρολ της ΝΔ, σε νεότερη ανάρτηση του, και πουλώντας τρέλα… ανέφερε ότι χακάρανε τον λογαριασμό του και δεν τον εκφράζουν τέτοιου είδους αναρτήσεις. Την ίδια στιγμή όμως πέφτοντας στην παγίδα …έσπευσε να σβήσει τα χυδαία tweet και μάλιστα μπλόκαρε τον λογαριασμό του, σε όλους εκείνους τους χρήστες που έσπευσαν να αποδοκιμάσουν το post του. Για κακή του τύχη όμως, το sscreenshot  λειτούργησε και τα στοιχεία έμειναν…

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…