Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ορκωμοσίας Μπάιντεν «έριξε» το twitter – Viral τα γάντια του Μπέρνι (εικόνες)

Ο Μπέρνι Σάντερς ξεχώρισε με την επική, όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς, εμφάνισή του στην ορκωμοσία Μπάιντεν

sanders2

Ο πιο σκληρός αντίπαλος του Τζο Μπάιντεν στις προκριματικές για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, εκπρόσωπος της αριστερής πτέρυγας των Δημοκρατικών, ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση και στην ορκωμοσία του πρώην αντιπάλου του.

Ο λόγος για τον Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος επέλεξε να κάνει μια «δυνατή» εμφάνιση που σχολιάστηκε από πολλούς. Τόσο αρνητικά, γιατί φάνηκε να σπάει το ενδυματολογικό πρωτόκολλο, οπότε κάποιοι που νοιάζονται περισσότερο για τους τύπους, δυσαρεστήθηκαν με το σπορ του ντύσιμο. Άλλοι βέβαια, είδαν στον Μπέρνι περισσότερο την αυθεντικότητα, για την επιλογή του να εμφανιστεί όπως είναι σε μια τόσο σημαντική ιστορική στιγμή. Κοινή συνισταμένη όλων, τα memes τα οποία κυριάρχησαν στο διαδίκτυο.

Μεταξύ των λίγων προσκεκλημένων στην τελετή ορκωμοσίας του 46ου αμερικανού προέδρου, ο «Μπέρνι» ξεχώρισε επειδή, σε αντίθεση με τους άλλους προσκεκλημένους, οι οποίοι επέλεξαν δημιουργίες καταξιωμένων σχεδιαστών μόδας για τις εμφανίσεις τους, επέλεξε μια πιο απλή και λαϊκή χειμερινή εμφάνιση, πιο ταιριαστή με το στυλ του.

O ριζοσπάστης γερουσιαστής από το Βερμόντ, έκλεψε τις εντυπώσεις γιατί ντύθηκε με στόχο να μην κρυώνει, σε αυτήν την πολύ κρύα ημέρα στην Ουάσινγκτον.

«Ξέρετε, στο Βερμόντ ντυνόμαστε ζεστά. Κάτι ξέρουμε από κρύο. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο η ωραία μόδα. Θέλουμε να νιώθουμε ζεστά. Και αυτό έκανα σήμερα», δήλωσε ο 79χρονος Σάντερς στο CBS NEWS.

Εκτός από το κλασικό του μπουφάν, ο λόγος που ξεχώρισε για την εμφάνισή του είναι τα πλεκτά γάντια από βιώσιμα υλικά που σχεδιάστηκαν από την Jen Ellis, δασκάλα από την κοινότητα Έσσεξ του Βερμόντ, η οποία τα δώρισε στον γερουσιαστή. Ο Σάντερς είχε φορέσει ξανά τα γάντια στην περσινή Πορεία Γυναικών, στο Πόρτσμουθ. 

Η Ellis σχεδίασε τα πολύ μεγάλα γάντια με επαναχρησιμοποιούμενο μαλλί από πουλόβερ και τα επένδυσε με φλις από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, πολιτικοποιώντας την εμφάνιση αυτή που πολλοί χλεύασαν, με ένα μήνυμα υπέρ της αλλαγής πολιτικής για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. 

Δείτε μερικά από τα memes που κατακλύζουν από χθες το twitter:

και μια… ελληνικής έμπνευσης δημιουργία:

 

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

438108010 18426626314000170 825866362010932573 n

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

Σαν σήμερα, στις 23 Απριλίου, η Κατερίνα Βρανά ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο και κατάφερε…

Σοκ στο Αγρίνιο: Ασθενής πέθανε λίγες ημέρες αφού πήρε εξιτήριο – Τι απαντά το νοσοκομείο

nosokomeio agia olga giatros giatroi 2

Σοκ στο Αγρίνιο: Ασθενής πέθανε λίγες ημέρες αφού πήρε εξιτήριο – Τι απαντά το νοσοκομείο

Οι πρώτες πληροφορίες για τον άτυχο ασθενή στο Αγρίνιο - Οι αρχές ερευνούν τα αίτια…