Newsroom

Newsroom

Ο απεργιακός "χάρτης" για σήμερα και αύριο

Με δυσκολία θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη οι αστικές συγκοινωνίες των Αθηνών και τα δρομολόγια του σιδηροδρόμου, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων…

oasa

Με δυσκολία θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη οι αστικές συγκοινωνίες των Αθηνών και τα δρομολόγια του σιδηροδρόμου, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στις μεταφορικές ΔΕΚΟ, οι οποίες θα κορυφωθούν αύριο με την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Έτσι, την Τετάρτη τα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών και πτήσεις εσωτερικού των αερογραμμών θα εκτελεστούν με σοβαρά προβλήματα, ενώ θα δεν κυκλοφορήσουν καθόλου οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Σήμερα Τρίτη

Σήμερα, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος δεν θα λειτουργήσει από τις 12 έως τις 16.00 λόγω της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στους ΗΣΑΠ, ενώ στάση εργασίας (11.00 – 16.00) θα κάνουν και οι υπάλληλοι των τρόλεϊ.

Επίσης, σήμερα, λόγω της συμμετοχής των σιδηροδρομικών στην απεργία της Τετάρτης καταργούνται:

Στον άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης – Δικαίων – Αθήνας τα δρομολόγια IC 74, 604, 605, 504, 505, καθώς και τα 610 (στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη – Δίκαια) και IC 91 (στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη).

Στον άξονα Αθήνας – Χαλκίδας – Αθήνας τα δρομολόγια 1558, 2530 και 2533.

Μεταξύ Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Θεσσαλονίκης το δρομολόγιο 753.

Μεταξύ Λάρισας – Βόλου – Λάρισας τα δρομολόγια 1586, 1587.

Μεταξύ Αεροδρομίου – Κιάτου – Αεροδρομίου (Προαστιακός Αθήνας) τα δρομολόγια 4430, 4432, 4434, 4435.

Μεταξύ Αεροδρομίου – Μαγούλας – Αεροδρομίου (Προαστιακός Αθήνας) τα δρομολόγια 4236, 4237.

Μεταξύ Αεροδρομίου – Λιοσίων – Αεροδρομίου (Προαστιακός Αθήνας) τα δρομολόγια 4136, 4137.

Μεταξύ Πειραιά – Λιοσίων – Πειραιά (Προαστιακός Αθήνας) τα δρομολόγια 4336, 4337

Επίσης, Οι αμαξοστοιχίες 4332 και 4334 δεν θα έχουν ανταπόκριση για Κιάτο.

Αύριο, Τετάρτη

Την Τετάρτη οι αστικές συγκοινωνίες της πρωτεύουσας θα λειτουργήσουν με σοβαρές δυσκολίες, καθώς τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα τραβήξουν χειρόφρενο, ενώ ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα κινηθεί από τις εννέα το πρωί έως και τις πέντε το απόγευμα, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους απεργούς της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Επίσης, στην λειτουργία του τραμ και του μετρό τις περισσότερες ώρες της ημέρας προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι των δύο μέσων σταθερής τροχιάς, όμως δεν θα υπάρχει εξυπηρέτηση του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Στη Θεσσαλονίκη, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα προρχωρήσουν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις οκτώ το πρωί και από τις εννέα το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Επίσης, στον σιδηρόδρομο καταργούνται όλα τα επιβατικά και εμπορικά δρομολόγια, καθώς και στα λεωφορεία μεταξύ Κιάτου – Πάτρας και αντιστρόφως. Ακόμη, μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Αθήνας, τα δρομολόγια 604, και 605 θα αναχωρήσουν μετά τη λήξη της απεργίας, από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, ενώ την Πέμπτη (επόμενη ημέρα της απεργίας) καταργείται το δρομολόγιο 611 στη διαδρομή Δίκαια – Αλεξανδρούπολη.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ

http://www.tovima.gr

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…