Ο άντρας που ασέλγησε στη Μπεκατώρου, ομοϊδεάτης του Βορίδη

To προφίλ του Αριστείδη (Τέλη) Αδαμόπουλου, αποκαλύπτει το aftodioikisi.gr ο οποίος κατηγορείται από την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου η οποία κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από επί σειρά ετών παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας 

NewsRoom 17/01/2021 | 10:22

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του η aftodioikisi.gr , ο Αριστείδης  Αδαμόπουλος, ο άνθρωπος που σύμφωνα με την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου την κακοποίησε σεξουαλικά, πρόκειται για έναν «σκληρό» δεξιό, στενό πολιτικό φίλο του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η  aftodioikisi, πρόσωπα με γνώση των όσων συμβαίνουν στην Ανατολική Αττική, όπου εκλέγεται ο νυν υπουργός Εσωτερικών, τονίζουν ότι πρόκειται στην ουσία για έναν από τους «κομματάρχες» του Μάκη Βορίδη στην περιοχή.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr, ο κ. Βορίδης ήταν, όπως πάντα, επίτιμος καλεσμένος στην κοπή πίττας του Ναυτικού ομίλου Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ, όπου ο Τ. Αδαμόπουλος είναι πρόεδρος.

 

Με κοινοτάρχη πατέρα και αδελφό


Άλλωστε, ο Τέλης (όπως τον φωνάζουν όλοι) είναι από ισχυρή οικογένεια του Πικερμίου. Ο πατέρας του, όπως πληροφορείται η aftodioikisi.gr,  διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Πικερμίου επί 30 χρόνια, ενώ ο αδελφός του Θανάσης είναι άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης και επιχειρηματίας του Πικερμίου.

Συγκεκριμένα, είναι πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πικερμίου στο δήμο Ραφήνας  -Πικερμίου. Ενώ από το 2006 έως το 2010 είχε διατελέσει πρόεδρος  της τότε κοινότητας Πικερμίου. Παράλληλα έχει δημιουργήσει ένα εμπορικό κέντρο στην περιοχή και αλυσίδα καταστημάτων.

Πηγή: aftodioikisi.gr