Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε την Ανατροπή (φωτο-βίντεο)

Δεν σου περιποιεί τιμή να αναφέρεται επαινετικά στο πρόσωπό σου ένας πολιτικός που τελειώνει. Ή, πιο σωστά, δεν σου περιποιεί…

ant.samaras pretenterhs

Δεν σου περιποιεί τιμή να αναφέρεται επαινετικά στο πρόσωπό σου ένας πολιτικός που τελειώνει. Ή, πιο σωστά, δεν σου περιποιεί τιμή να αναφέρεται επαινετικά στο πρόσωπό σου ένας πολιτικός γενικά.

Ειδικά από το βήμα της Βουλής. Αλλά ο Γιάννης Πρετεντέρης της… Αμφίπολης μπορεί και να νιώθει ευτυχής σήμερα, είναι άλλη η δημοσιογραφική λογική κάποιων ανθρώπων και δεν μπορώ να την παρακολουθήσω. Αυτό το «και μένα μου έχει ασκήσει σκληρή κριτική ο Πρετεντέρης και με αδίκησε, αλλά ποτέ δεν διανοήθηκα να επιτεθώ εναντίον του» πάντως θα τον ακολουθεί μία ζωή. Τον Πρετεντέρη, όχι τον Σαμαρά. Γαλόνι. Και σε μία ευνομούμενη δημοσιογραφικά κοινωνία ο Πρετεντέρης θα (έπρεπε να) είχε μεγάλο πρόβλημα πια ως δημοσιογράφος.

Ωστόσο, δεν είναι ο Πρετεντέρης μόνο, έχουμε και τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο του Mega να βρίσκεται πλέον εκτός καναλιού. «Μαζί χτίσαμε έναν πανίσχυρο ενημερωτικό τομέα, μαζί κερδίσαμε την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων Ελλήνων», γράφει στο αποχαιρετιστήριο κείμενό του στο aixmi.gr και με αυτό το «μαζί κερδίσαμε την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων Ελλήνων» γελάει ο κόσμος. Δεν πειράζει, ουδέν κακό αμιγές καλού, θα τον έχουν πιο εύκαιρο ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Θάνος Μικρούτσικος οι οποίοι πρόλαβαν να μελοποιήσουν τους στίχους του. Ακούστηκαν άλλωστε, αν δεν κάνω λάθος, κάποια από τα τραγούδια του στο Ηρώδειο από τη Φωτεινή Δάρα. Από τα ποιήματα του Χρήστου Παναγιωτόπουλου ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έχει ήδη μελοποιήσει δεκατρία. Ερμηνεύουν η Ελένη Βιτάλη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Χρήστος Θηβαίος, η Φωτεινή Δάρα και ο Γιώργος Μαργαρίτης. Ο Θάνος Μικρούτσικος έχει μελοποιήσει άλλα δύο.

Γράφει και κάτι ακόμα, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος. «Άθλιοι παπαγάλοι», λέει, «έφτασαν στο σημείο να γράψουν (καθ’ υπαγόρευσιν) ακόμη και ότι συνάντησα τον πρωθυπουργό και του ζήτησα “προστασία”. Τέτοια ξεφτίλα». Δεν ξέρω ποιοι έγραψαν αυτή την… ξεφτίλα αλλά, ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω που πάει η διάψευση του κ. Παναγιωτόπουλου. Διαψεύδει τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά; Ή διαψεύδει πως του ζήτησε προστασία;

(Και ο τίτλος και το φωτογραφικό κολάζ είναι του Λάκη Μπέλλου, του @pamelouketo δηλαδή που όλοι κατακλέβουν)

Δημήτρης Κανελλόπουλος
Πηγή: e-tetradio.gr

samaras-mega_0.jpg

 

 

 

Βίντεο με άγριο ξύλο σε κλαμπ: «Όλο το μαγαζί γέμισε αίματα» – Αντάλλαξαν μπουνιές και πέταξαν μπουκάλια

ksilo xalkidiki

Βίντεο με άγριο ξύλο σε κλαμπ: «Όλο το μαγαζί γέμισε αίματα» – Αντάλλαξαν μπουνιές και πέταξαν μπουκάλια

«Όλο το μαγαζί γέμισε αίματα», γράφει σε ανάρτησή της γυναίκα που δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο…

Το γεύμα του Χάρη Δούκα με Χατζηνικολάου και Πρωτόπαπα που συζητήθηκε – Ο ρόλος του τελευταίου 

γεύμα

Το γεύμα του Χάρη Δούκα με Χατζηνικολάου και Πρωτόπαπα που συζητήθηκε – Ο ρόλος του τελευταίου 

Πολλοί απόρησαν τι «δουλειά είχε» ο Χρήστος Πρωτόπαππας στο ίδιο τραπέζι με τον Δούκα και…