Newsroom

Newsroom

O Aντώναρος «συγχαίρει» την Κεραμέως για τη fake φωτογραφία σχολείου

«Εγώ χαίρομαι που η διαχρονικά εμμονική και αποδεδειγμένα ανεπαρκής Υπουργός Παιδείας διάλεξε μια φωτογραφία σχολικής τάξης από μια διεθνή βάση δεδομένων...»

EK Niki Kerameos

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε με έναν ευρηματικό και «αμφιλεγόμενο» τρόπο την κίνηση της υπουργού Παιδείας να χρησιμοποιήσει φωτογραφία αρχείου θέλοντας παρουσιάσει την εικόνα και τις συνθήκες των ελληνικών σχολείων.

«Μέσα στην απερίσκεπτη βιασύνη της να μας δείξει πως όλα όσα κάνει είναι αγγελικά πλασμένα μας αποδεικνύει ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ μια ταξη εν μέσω πανδημίας ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», αναφέρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Σε αυτό θα διαφωνήσω!

Εγώ χαίρομαι που η διαχρονικά εμμονική και αποδεδειγμένα ανεπαρκής Υπουργός Παιδείας διάλεξε μια φωτογραφία σχολικής τάξης από μια διεθνή βάση δεδομένων για να “ντύσει” τη δήλωσή της για την (αβέβαιη προς το παρόν ως προς την ημερομηνία) έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Γιατί μέσα στην απερίσκεπτη βιασύνη της να μας δείξει πως όλα όσα κάνει είναι αγγελικά πλασμένα μας αποδεικνύει ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ μια ταξη εν μέσω πανδημίας ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ.

Έχουμε και λέμε:

– Οι μαθητές κάθονται σε μονοθέσια θρανία – σε καμία περίπτωση ο ένας κολλητά δίπλα στον άλλο σε διθέσια θρανία κατά το πρότυπο των ελληνικών σχολείων (Προσωπικά έχω θέσει το θέμα εδώ και 2 εβδομάδες – απάντηση καμία).

– Οι μάσκες δασκάλας και μαθητών είναι ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΟΧΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ. Τις υφασμάτινες ποιος θα τις πλένει και θα τις σιδερώνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ βάσει των προδιαγραφών; Τι θα γίνει αν οι μαθητές τις ξεχνούν σπίτι τους; Θα υφίστανται το αδιευκρίνιστο “πλέγμα κυρώσεων” του κ. Πέτσα ή θα αποκλείονται από το μάθημα; Η λύση, μία: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (ΟΣΟΙ ΚΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ +5) ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

– Απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου προς όλες τις κατευθύνσεις μεταξύ των θρανίων (μπρος πίσω αριστερά δεξιά).

Λέτε να μας πλάσαρε αυτή τη φωτογραφία η κ. Κεραμέως υπονοώντας ότι θέλει να αντιγράψει τα πρότυπα που απεικονίζει; Μακάρι. Αλλά δεν το πιστεύω. Γιατί έχει τέτοια αυταρέσκεια και απολαμβάνει της απεριόριστης εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη που εγκρίνει απνευστί όλες τις αποφάσεις της ώστε είναι απόλυτα πεπεισμένη ότι τα κάνει όλα τέλεια. Τρομάρα της».

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους