Ο Αντώναρος ποντάρει όλα του τα λεφτά: Θα φύγει πρώτα ο Άδωνις ή ο Κυριάκος;

«Το πεπρωμένον φυγείν αδυνατον» η διαπίστωση του πρώην στελέχους της Νέας Δημοκρατίας που γνωρίζει πολύ καλά το εσωτερικό τοπίο της Νέας Δημοκρατίας 

ps antonaros

Τον σφιχτό εναγκαλισμό του Κυριάκου με την εξουσία βλέπει ο Ευάγγελος Αντώναρος, για λόγους δικής του αυτοπροστασίας επειδή ο ίδιος έχει αντιληφθεί ότι «το τέλος του πλησιάζει» 

Το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που γνωρίζει πολύ καλά το εσωκομματικό τοπίο της κυβέρνησης, παρατηρεί ότι το τελευταίο διάστημα ο πάλαι ποτέ «ανέμελος» και γεμάτος πολιτική αυτοπεποίθηση Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει καταλήξει να διακατέχεται από πλήρη πανικό και ενοχές.

Όπως ο ίδιος λέει: «Πανικό γιατί καταλαβαίνει πως το τέλος (του) πλησιάζει. Κι ενοχές γιατί ξέρει πως τα πολλά άπλυτα του θα βγουν στη φορά». 

Μάλιστα, ο Ευάγγελος Αντώναρος είναι τόσο σίγουρος ότι το πολιτικό «τέλος» του Μητσοτάκη είναι πολύ κοντά, που δεν διστάζει ακόμα και να ποντάρει όλα του λεφτά.

Αν και όπως παραδέχεται δεν του αρέσουν τα στοιχήματα, ο ίδιος δηλώνει βέβαιος ότι το πολιτικό του «τέλος» θα έρθει επειδή θα τον σουτάρουν. Και είναι τόσο βέβαιος που τον συγκρίνει ακόμα και με τον Άδωνι Γεωργιάδη που -ευλόγως- πολλοί θα περίμεναν ότι θα έφευγε πριν από τον Πρωθυπουργό της χώρας. Δεν χρειάζεται να αναρωτηθεί κανείς τους λόγους, μιας που δεν φτάνουν τα δάκτυλα και των δύο χεριών για να καταμετρήσει κανείς τις δημόσιες γκάφες που έχουν εκθέσει ακόμα και την ίδια την κυβέρνηση.

Όπως λοιπόν σημειώνει ο ίδιος: «Ποιον θα σουτάρουν πρώτο από τη Νέα Δημοκρατία; Τον Αδωνι η τον Κυριάκο; Δεν μ΄αρέσουν τα στοιχήματα. Αλλά αν ήταν να πω σώνει και καλά, θα έλεγα: Τον Κυριάκο. Το διαισθάνεται κι ο ίδιος. Γι αυτό και προσπαθεί να εμποδίσει το απευκταίο. Όμως: Το πεπρωμένον φυγείν αδυνατον. Αμήν.»

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…