Newsroom

Newsroom

Ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης ξεματιάστηκε live στο δημοτικό συμβούλιο (video)

O ορκισμένος αντι-ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος της ΝΔ «είχε μάτι» το και ζήτησε να τον ξεματιάσουν live... Στην Ελλάδα του 2020 και σε επίσημο, θεσμικό όργανο

4780570

Τηλεδιασκέψεις επί τηλεδιασκέψεων πραγματοποιούνται καθημερινά για τις εξελίξεις κυρίως γύρω από το θέμα του κορoνοϊού.

Σκέψεις και αποφάσεις συζητιούνται στις συσκέψεις, ωστόσο αυτό που συνέβη σε τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, δεν έχει ξανασυμβεί.

Ο λόγος για περιστατικό κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, όπου οι συμμετέχοντας είδαν ζωντανά να ξεματιάζουν τον αντιδήμαρχο, Χάρη Αηδονόπουλο.

Ο αντιδήμαρχος είχε… μάτι και ζήτησε να τον ξεματιάσουν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης.

Δείτε το βίντεο:

Ο «ματιασμένος» όπως ο ίδιος παρουσιάζει τον εαυτό του, είναι ορκισμένος αντι – ΣΥΡΙΖΑ και εκ των πρωταγωνιστών της νίκης της ΝΔ. Όπως λέει με δικά του λόγια ο ίδιος…

«Το 2010 εκλέχτηκα ομόφωνα Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και Προήδρευα του οργάνου στο μεγαλύτερο μέρος της θητείας μου, ενώ ήμουν και μέλος της Εκτελεστικής σαν εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης.

Στις εκλογές του 2019 κατέβηκε υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, πήρε ποσοστό 2,46% (3.039 ψήφους), εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον νυν δήμαρχο, ο οποίος, σε ανταπόδοση της στήριξής του, τον έκανε αντιδήμαρχο.  

Εκλογή και πορεία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τον Ιανουάριο του 2014 ζήτησα από τον Απόστολο Τζιτζικώστα να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του, έγινα δεκτός και τον Μάιο εκλέχθηκα πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη και τέταρτος στο σύνολο της Περιφέρειας.

Τον Σεπτέμβριο είχα τη τιμή να οριστώ πρώτος Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θέση από την οποία εκπλήρωσα κατά τη κρίση των συμπατριωτών μου εύορκα τα καθήκοντα μου. Για πρώτη φορά η Περιφέρεια ανοίχτηκε σε δράσεις ουσίας στήριξης ευπαθών ανθρώπων, για πρώτη φορά κάθε έκφανση και δράση Αθλητισμού, Πολιτισμού κλπ κατέστη προσιτή σε όλους, άσχετα με την οικονομική, κοινωνική κλπ κατάσταση τους[προγραμμα «Συμμετεχω Ισοτιμα»]

Η δράση μου για την ορθολογική αντιμετώπιση του προσφυγικού και του προγράμματος επισιτιστικής βοήθεια απόρων είναι γνωστή, όπως και η αμηχανία των αρμοδίων κκ Μουζάλα,Τοσκα,Φωτίου,κλπ στην παράθεση των αδικιών σε βάρος της Περιφέρειας μας από τη κυβέρνηση Συριζανελ.

Κατά την επίσκεψή του κ Μητσοτακη πέρυσι το Μάρτιο στην Ειδομένη, ήμουν  με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Βασίλη Κικίλια στη συνοδεία του και από κοινού διαμορφώσαμε τις θέσεις, προκειμένου το αίσχος της Ειδομένης να πάψει να υπάρχει

Από τον Σεπτέμβριο του 2016 είμαι Συντονιστής Κοινωνικής Συνοχής και Προσφυγικού στη Περιφέρεια συνεχίζοντας τις δράσεις.

Δράσεις πέραν της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Το 2007 και για εκπροσώπηση του Ιατρικού χώρου ήμουν υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία.

Τον Απρίλιο του 2012 συντάχτηκα για ένα μήνα με τους Ανελ από όπου αποχώρησα στις αρχές Μαΐου έχοντας διαπιστώσει το οξύμωρο  των λόγων και έργων τους και επανήλθα στη Νέα Δημοκρατία με επίσημες δηλώσεις μου που πιστεύω ότι συνέβαλλαν κατά ποσοστό στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.»

Πηγή: newpost.gr

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

2579781

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

«Ξεπεράστηκαν φόβοι και ντροπές και άρχισαν να μιλάνε» ανέφερε ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Νισύρου,…

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

ΕΡΤ

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

«Ο Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας…

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

Καταγραφή 25

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

«Η τακτική της δολοφονίας χαρακτήρων από τα φερέφωνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν θα περάσει», αναφέρει…