Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων απάντησε για το Μπάντεν-Μπάντεν και τα έκανε χειρότερα

Ο Νικόλαος Μακρόπουλος, εκλεγμένος με την παράταξη του Κ. Μπακογιάννη, μιλώντας το απόγευμα στο MEGA, δήλωσε ότι πρόκειται για μια αστοχία εκ παραδρομής η ανάρτηση για το Μπάντεν-Μπάντεν 

NewsRoom 30/11/2020 | 22:20

Εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται πως παραμένει ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων, Νικόλαος Μακρόπουλος, καθώς μετά τη «νοσταλγική» του ανάρτηση για την αγαπημένη του Aston Martin και το σπίτι του στο Baden Baden, επανήλθε σήμερα, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, εκλεγμένος με την παράταξη του Κ. Μπακογιάννη, μιλώντας το απόγευμα στο MEGA, δήλωσε ότι «πρόκειται για μια αστοχία εκ παραδρομής. Αντί να κάνω την ανάρτηση στο προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook, την έκανα στη δημόσια σελίδα που διατηρώ ως αντιδήμαρχος».

Με λίγα λόγια, ο κ. Μακρόπουλος μας λέει ότι άλλο εαυτό θα έπρεπε να προβάλει στη δημόσια σελίδα που διατηρεί ως αντιδήμαρχος και άλλο στον προσωπικό του λογαριασμό, λες και είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι.

Τώρα το αν το επίσημο προφίλ -ως αντιδήμαρχος- παρουσιάζει και τον πραγματικό κ. Μακρόπουλο, είναι μάλλον αφμισβητήσιμο αν κρίνουμε από τη σημερινή του δήλωση.

Πηγή:left