Ο ανέκδοτος του Μητσοτάκη

Χαμογελάστε, παρακαλώ. Καταρρέει όπως του αξίζει: χωρίς την αξιοπρέπεια της ήττας...

ΕΚ - Μητσοτακης

Τι σχέση έχουν οι έρευνες για υδρογονάνθρακες με τις εκκρεμείς συντάξεις; Καμιά, θα απαντήσει κάθε λογικός άνθρωπος, που δεν έχει όμως κατανοήσει τη ζοφερή δυσμορφία του Μητσοτάκη και του καθεστώτος του. Και συνεπώς δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι υδρογονάνθρακες και οι συντάξεις επιστρατεύονται με την προσδοκία να αλλάξουν την ατζέντα για κείνον που έχει αλλάξει τα φώτα στο Κράτος Δικαίου. Να μεταθέσουν το ενδιαφέρον από τις υποκλοπές και τους Πάτσηδες σε «θετικά νέα». Να κατασκευάσουν και να επιδείξουν έναν καθαρό Μητσοτάκη, πατριώτη, ρηξικέλευθο, φιλεύσπλαχνο και φιλάνθρωπο, στη θέση του Dirty Kyriakos που έχει κατακλύσει τις οθόνες ακόμα και των συστημικών ΜΜΕ.

Η «βόμβα» στη συνέντευξη με τον Χατζηνικολάου για τους υδρογονάνθρακες και το σόου για τις εκκρεμείς συντάξεις είναι με λίγα λόγια δύο από τα επεισόδια του ανέκδοτου αγώνα για το ξέπλυμα, τη σωτηρία, την αθώωση του Μητσοτάκη. Αλλά δεν είναι τα μόνα. Το αλμανάκ του ανέκδοτου περιλαμβάνει και την επίθεση στον Τσίπρα, η οποία αλλάζει όλα τα δεδομένα της πολιτικής και της λογικής: εκείνος που παράγει τον βούρκο κατηγορεί εκείνον που τον εγκαλεί για τον βούρκο. Έχει και την τσιριχτή επίθεση στον δημοσιογράφο που αποκάλυψε κάποιες δύσοσμες και λασπώδεις πλευρές του βούρκου. Με ονοματεπώνυμα. Ο εκτροφέας τής κακοήθειας κατηγορεί τον Βαξεβάνη για διαστροφέα της αλήθειας.

Εχει -αυτό κι αν είναι!- και τη μετωπική επίθεση στον φίλο Βαγγέλη Μαρινάκη, με την αυστηρή προτροπή να καθίσει στα αυγά του, στα μίντια και στις ομάδες του και να μην ανακατεύεται στα του Μαξίμου και της πολιτικής εξουσίας. No politica από τον Μητσοτάκη στον πυλώνα και παράγοντα πάντων των οσίων του Πειραιώς και αγίων του συστήματος. Που ξαφνικά ανακηρύχθηκε εχθρός και επικηρύχθηκε επειδή για δικούς του λόγους αποφάσισε να πει με το δικό του στόμα, αλλά και διά στόματος συνεργατών και ΜΜΕ του, ένα μέρος της αλήθειας για όσα συμβαίνουν. Αφού βέβαια πρώτα ο ρέκτης των κοριών μόλυνε τα κινητά των φίλων, συνεργατών και συνομιλητών του εφοπλιστή για να κρυφακούει όσα λέει.

Και τα ύστερα του κόσμου. Ο Μητσοτάκης να εγκαλεί τα μίντια γιατί είναι… μονοθεματικά. Ασχολούνται μάλλον με το σκότος των κοριών, παρά με το φως των υδρογονανθράκων. Η ενημέρωση 108 δηλαδή αποφάσισε, υποχρεώθηκε, ό,τι να ’ναι τέλος πάντων, να ανέβει μερικές θέσεις παραπάνω στην παγκόσμια κατάταξη και ο Μητσοτάκης έπαθε νευρική κρίση. Αν δεν βλέπετε ότι αυτό προσδίδει στον ανέκδοτο αγώνα του μια νότα ευθυμίας, χάσατε το χιούμορ σας. Χαμογελάστε, παρακαλώ. Καταρρέει όπως του αξίζει: χωρίς την αξιοπρέπεια της ήττας…

Πηγή: Η Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…