Πέρασε αλλά… δεν ακούμπησε η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Ανδρουλάκη

O Νίκος Ανδρουλάκης έδωσε την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη χθες, αλλά κανείς δεν το πήρε χαμπάρι

image 3

Tην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη, ένα μήνα από την εκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης χθες, αλλά εκ του αποτελέσματος, ήταν σαν να μην εμφανίστηκε ποτέ στο πλατό του κεντρικού δελτίου του ALPHA

Η χθεσινή, «πρώτη» τηλεοπτική εμφάνιση του Ν. Ανδρουλάκη δεν συζητήθηκε σχεδόν καθόλου, αναπαράχθηκε ελάχιστα ακόμα και από τα μίντια που το προηγούμενο διάστημα τον αποθέωναν και τον πούσαραν, ενώ σχεδόν μηδενικός ήταν αντίκτυπος της στα πάντα καθοριστικά σόσιαλ μίντια.

Από την άλλη, αυτή η απουσία του Ανδρουλάκη – παρά την παρουσία του – δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς οι απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις του Αντώνη Σρόιτερ ήταν από αδιάφορες μέχρι κακές.

Με μια γενική και θολή συνθηματολογία, δεν κατάφερε να δώσει σαφείς απαντήσεις για τα πολιτικα ζητήματα και κυρίως για το φλέγον θέμα της πανδημίας. Ειδικά για το «αγκάθι» των δωρεάν τεστ, η απάντηση του αρχηγού του ΚΙΝΑΛ ήταν το απόλυτο μπέρδεμα.

Όταν ρωτήθηκε αν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι στόχος του ιδίου και του κόμματός του είναι από τις επόμενες εκλογές να προκύψει σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση που θα δώσει προοπτική στη χώρα, για τους νέους, με διαφάνεια, αξιοκρατία και βέλτιστη αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Για το «επίκαιρο» ζήτημα της συγκρότησης Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε ότι είναι αντίθετος και αντιπρότεινε να γίνει ό,τι και στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε., όπου εταιρείες σεκιούριτυ που έχουν προσληφθεί να φυλάνε το χώρο, για τη διενέργεια παράνομων πράξεων ειδοποιούν την ΕΛΑΣ. Ταυτόχρονα επέκρινε έντονα τη κυβέρνηση, πως απέτυχε στα όσα εξήγγειλε.

Ο κ. Ανδρουλάκης διαφώνησε, τόσο με τη ΝΔ, όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση τους απέναντι στην πανδημία. Την μεν κυβέρνηση γιατί με τους χειρισμούς της έδειξε ανευθυνότητα και εφησυχασμό, τον δε ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό. Ο ίδιος πρότεινε περισσότερα σημεία διεξαγωγής rapid και μοριακών τεστ και μείωση του κόστους των PCR, λέγοντας ότι η τιμή των 40 ευρώ που πρότεινε το ΚΙΝΑΛ ήταν ενδεικτική.