Ο Ανδρουλάκης προσπάθησε να μαλώσει τη Τζίμα και εκείνη νευρίασε: «Αυτή είναι η δουλειά μου!» (video)

Ένταση μεταξύ Τζίμα και Ανδρουλάκη όταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να της πει πως να κάνει τη δουλειά της

Τζίμα Ανδρουλάκης

Ένταση επικράτησε όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης επιχείρησε να μαλώσει τη Ράνια Τζίμα μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με τον κ. Μάντζο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ο Μάντζος είναι ο Πάτσης του ΠΑΣΟΚ. Η απελπισία του κ. Τσίπρα τον κάνει επιθετικό και μάλιστα στην πολιτική του πορεία το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν πάνω στον πανικό του να προσκαλέσει τους δήθεν παραστρατισμένους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν ψήφισε την τροπολογία για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Τώρα έρχεται και πάλι μες τον πανικό του να εξομοιώσει τον Πάτση με τον κ. Μάντζο», είπε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ο κ. Πάτσης είναι ένας εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ που έχει στην κατοχή του εισπρακτική εταιρία που αγοράζει 62,7 εκ. ευρώ κόκκινα δάνεια στην τιμή των 4 εκατομμυρίων. Και εξομοιώνει αυτόν με έναν νέο άνθρωπο που πριν γίνει εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, έκανε τη δουλειά του, συμμετέχοντας σε εταιρεία που είχε πολλούς δικηγόρους. Οι δικηγόροι έχουν συγκεκριμένη δουλειά, έκανε μια νομική πράξη, δεν έχει εισπρακτική εταιρεία», συμπλήρωσε.

Έπειτα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «υποκρισία» και «κοροϊδία» για τις εκλογές τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, υποστηρίζοντας πως έδωσε «90 δισ. κόκκινα δάνεια στον κόσμο».

«Μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για ασυδοσία των funds όταν αυτός έφερε τα κόκκινα δάνεια. Την προστασία της πρώτης κατοικίας την έφερε τον ΠΑΣΟΚ το 2010. Ο κ. Τσίπρας τι ψήφισε το 2010;», είπε χαρακτηριστικά.

Σύγκρουση Ράνια Τζίμα με Νίκο Ανδρουλάκη

Όταν η Ράνια Τζίμα επέμεινε στο θέμα, ρωτώντας αν ήταν στο κόμμα τότε, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ανδρουλάκης: Δεν είναι fund, δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα; Επειδή επιμένετε και μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Οι δικηγόροι έχουν συγκεκριμένη δουλειά. Κάνουν νομικές πράξεις. Άρα η εργασιακή ύλη δεν είναι funds, ούτε έχει εισπρακτική εταιρεία. Είναι ένας δικηγόρος που δούλευε σε μία εταιρεία. Πριν γίνει εκπρόσωπος Τύπου (στο ΠΑΣΟΚ) υπέγραψε μία νομική πράξη. και τώρα εσείς έρχεστε και συμψηφίζετε τον Πάτση…

Τζίμα: Εγώ προσωπικά δεν συμψηφίζω τίποτα κ. Ανδρουλάκη.

Ανδρουλάκης: Μα επιμένετε… επιμένετε…

Τζίμα: Μα αυτή είναι η δουλειά μου, να επιμένω και να ρωτάω.

Ανδρουλάκης: Σας απαντάω…

Τζίμα: Καλά κάνετε…

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, από κει και πέρα, κατηγόρησε και τη Νέα Δημοκρατία πως “κοροϊδεύει συνειδητά τον ελληνικό λαό” όταν υπόσχεται αύξηση μισθών ενώ μίλησε και για τη κοστολόγηση των προγραμμάτων.

«Ο Μητσοτάκης λέει πως είναι κοστολογημένο λόγω του Μεσοπρόθεσμου. Μετά λέει άλλα. Αυτό δεν είναι αναξιοπιστία; Εγώ λέω λίγα και συγκεκριμένα, δεν τάζω λαγούς με πετραχήλια. Δείτε το πόρισμα στα Τέμπη. Η δικαιοσύνη θα τα κρίνει όλα. Εμείς λέμε ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό για διοικήσεις νοσοκομείων και να δεσμευτούν όλα τα κόμματα πριν τις εκλογές».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

«Αυτό είναι αξιόπιστη αντιπολίτευση, να μην λέει “όχι” σε όλα”»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως το κόμμα του ψήφισε τα θέματα αποτρεπτικής δύναμης της χώρας, ζητήματα που αφορούσαν υγειονομικούς εξοπλισμούς.

«Εμείς θέλουμε την Ελλάδα ισχυρή στην γεωπολιτική της θέση. Εμείς πήγαμε απέναντι στην αποδόμηση της δημόσιας υγείας, απέναντι στην αποδόμηση του δημόσιου σχολείου, του κοινωνικού κράτους, βάλαμε ζητήματα για τη φορολόγηση. Αυτό είναι αξιόπιστη αντιπολίτευση, να μην λέει “όχι” σε όλα αλλά να αντιπολιτεύεται με έναν γόνιμο τρόπο. Εκτιμώ πως μία μερίδα του κόσμου ψήφισε ΝΔ για τον φόβο να μην έρθουν τα χειρότερα και όχι επειδή ελπίζει πως η ΝΔ έχει παράξει ένα πολύ καλό έργο».

«Να θυμίσω πως ο κ. Καραμανλής κέρδισε το 2007 μετά από μία μεγάλη φυσική καταστροφή, βγήκε πρωθυπουργός και τελικά οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία. Στη ζωή κάποιες φορές πρέπει να πηγαίνουμε απέναντι από στο ρεύμα. Εγώ έχω επιλέξει στην πολιτική μου ζωή να είμαι συνεπής και όχι να το παίζω ευχάριστος και λαϊκιστής. Με ισχυρό ΠΑΣΟΚ τελειώνουμε τον φόβο για τα χειρότερα».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…