Newsroom

Newsroom

Ο… «αναρχικός» Δήμος Αθηναίων στέλνει τους άστεγους σε αυτοδιαχειριζόμενα συσσίτια

Ο δήμος Αθηναίων φέρεται να στέλνει τους άστεγους σε αυτοδιαχειριζόμενες δομές που παρέχουν φαγητό σε όσους το έχουν ανάγκη

2093393

Μια καταγγελία που αφορά τον δήμο Αθηναίων είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και αναφέρει ότι ο Δήμος  ενημερώνει με έντυπο τους άστεγους για τις αυτοδιαχειριζόμενες κουζίνες που παρέχουν τροφή σε όσους το έχουν ανάγκη.

Σε έντονο ύφος ο συντάκτης της ανάρτησης αναφέρει ότι «ο Μπακογιάννης των αναπλάσεων που βγαίνουν δεν βγαίνουν, ο χαμογελαστός χαραμοφάης της γνωστής οικογένειας χαραμοφάηδων που έχουνε φάει και τα πόμολα δεκαετίες τώρα, στέλνει τους άστεγους στις αυτοδιαχείριζόμενες δομές».

Εάν κάτι τέτοιο ισχύει, καθώς το έντυπο δεν φέρει διακριτικά στοιχεία του Δήμου Αθηναίων, οφείλονται απαντήσεις, καθώς οι αυτοδιαχειριζόμενες κουζίνες λειτουργούν χρηματοδοτούμενες από τον ίδιο τον κόσμο που βοηθάει στη δημιουργία και τη λειτουργία τους, και καλύπτουν τα τεράστια κενά που αφήνουν οι υπεύθυνοι, ιδιαιτέρως του δήμου Αθηναίων.

Η ανάρτηση αναφέρει:

Ένας άστεγος περίμενε έξω από την κουζίνα el chef πριν από λίγο για να πάρει κάποιο γεύμα. Ενημερώνεται ότι  λειτουργεί κάθε μέρα εκτός τις Πέμπτες και αν θέλει μπορεί να περάσει από το Κ.ΒΟΞ σήμερα, ώστε να εξυπηρετηθεί. Μετά από λίγο, πάνω στην κουβέντα μας δείχνει αυτό το χαρτί που του το δώσανε από τον δήμο Αθηναίων και μέσω αυτού ενημερώθηκε και ήρθε εδώ. Ο Μπακογιάννης των αναπλάσεων που βγαίνουν δεν βγαίνουν, ο χαμογελαστός χαραμοφάης της γνωστής οικογένειας χαραμοφάηδων που έχουνε φάει και τα πόμολα δεκαετίες τώρα, στέλνει τους άστεγους στις αυτοδιαχείριζόμενες δομές. Τόσο χυδαίοι! 

 

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…