Newsroom

Newsroom

Ο αμφιλεγόμενος κληρονόμος της Johnson που διορίστηκε από τον Τραμπ πρέσβης στην Βρετανία

Οι επιλογές του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε καίριες κυβερνητικές θέσεις έχουν συζητηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο καιρό.

5885efaa1dc52417088b4572

Αίσθηση προκαλεί όμως μία ακόμα επιλογή του που είναι ο 69χρονο Ρόμπερτ (Γούντι) Τζόνσον, ο οποίος ασχολείται με φιλανθρωπίες, είναι ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας New York Jets και κληρονόμος της φαρμακευτικής εταιρείας Johnson & Johnson.

Ο κληρονόμος της περιουσίας της Johnson&Johnson αναμένεται να αναλάβει τις επόμενες εβδομάδες τα καθήκοντά του ως ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στη Βρετανία.

Ο Τζόνσον χαρακτηρίζεται μια «προσωπικότητα – κλειδί» για τις σχέσεις της Ουάσιγκτον με το Λονδίνο, καθώς στην μετά Brexit εποχή ο Ντόναλντ Τραμπ και η Τερέζα Μέι αναμένεται να συναντηθούν την Παρασκευή για να συμφωνήσουν νέες διμερείς εμπορικές συμφωνίες.


Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Τραμπ αποφάσισε τον διορισμό του Τζόνσον ως ανταμοιβή γιατί στήριξε οικονομικά την προεκλογική καμπάνια του .

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, πίσω από την επαγγελματική επιτυχία του κρύβεται ένας άνθρωπος που δεν συνήλθε ποτέ από την προσωπική τραγωδία που έχει ζήσει.

Η μεγαλύτερη κόρη του, Κέισι, πέθανε στις 4 Ιανουαρίου 2010 μόλις στα 30 της χρόνια, σε μία έπαυλη γεμάτη αρουραίους, μόνη της, στο Χόλιγουντ, μετά από χρόνια χρήση ναρκωτικών. Αν και ο Ρόμπερτ Τζόνσον είχε προσπαθήσει να την βγάλει από τον κόσμο των ναρκωτικών η ίδια αρνιόταν κατηγορηματικά με αποτέλεσμα να την αποκληρώσει.

Η μητέρα της Κέισι, η πρώτη σύζυγος του εκατομμυριούχου, Νάνσι Σέιλ Τζόνσον, που τον χώρισε το 2001, τον έχει κατηγορήσει δημόσια γιατί δεν ήταν καλός πατέρας.

«Το μόνο που ήθελε η Κέισι ήταν η έγκριση του πατέρα της. Ζούσε για αυτό και κατέρρευσε επειδή δεν το είχε», είχε δηλώσει.

«Η οικογένειά του έχει πολλά χρήματα, αλλά η τραγωδία φαίνεται ότι τους ακολουθεί παντού. Είναι σαν καταραμένοι», δήλωσε στην Daily Mail η γιαγιά της Κέισι, Ντολόρες Φρέι.

«Ο Γούντι είχε τους δικούς του δαίμονες. Δεν ήξερε πώς να παίξει με τα παιδιά του ή να συνδεθεί μαζί τους. Η ίδια η μητέρα του δεν ήταν εκεί για εκείνον και ο πατέρας του πέθανε νωρίς», πρόσθεσε η ίδια.


Πριν πεθάνει, η Κέισι είχε τρομοκρατήσει τους γονείς της, έχοντας σχέση με την Τίλα Τεκίλα, μία ριάλιτι σταρ, και επειδή τσακωνόταν έξω από κλαμπ, με την Πάρις Χίλτον και την Λίντσεϊ Λόχαν, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Οι γονείς της την είχαν κακομάθει σε τέτοιο σημείο που μετά βίας γνώριζε τον πραγματικό κόσμο», λέει η γιαγιά της, προσθέτοντας ότι πάντα είχε καμαριέρες και μπάτλερ για να κάνουν τα πάντα για εκείνη.

«Η μητέρα της περνούσε τον περισσότερο χρόνο της με τα άλογά της στη Φλόριντα και τη Νέα Υόρκη. Και ο πατέρας της ασχολούνταν με τις επιχειρήσεις του», πρόσθεσε. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η Κέισι και οι δύο μικρότερες αδελφές της να μεγαλώσουν με νταντάδες.

Στα 21 της, όταν οι γονείς της χώρισαν, πάλευε με τον εθισμό της στην κοκαΐνη, τη μαριχουάνα και τα χάπια. Παρά τον τρόπο με τον οποίο ζούσε, υιοθέτησε ένα μωρό από το Καζακστάν, την ώρα που η οικογένειά της ανησυχούσε ότι δεν μπορούσε να φροντίσει ούτε τον ίδιο τον εαυτό της. Τελικά η μητέρα της κέρδισε την κηδεμονία του κοριτσιού, που είναι σήμερα 10 ετών.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική τραγωδία της οικογένειας. Ο νεαρότερος αδελφός του Γούντι Τζόνσον, Κιθ, ήταν 25 ετών όταν βρέθηκε νεκρός, με ναρκωτικά τριγύρω του, στο διαμέρισμά του στη Φλόριντα το 1975. Ένα μήνα αργότερα, ο 22χρονος τότε αδελφός του Μπίλι σκοτώθηκε όταν έπεσε από τη μηχανή του.


Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…