Ο Αλί μιλάει 1η φορά, μετά την καταγγελία, εναντίον του Λιγνάδη: «Είναι επαγγελματίας εγκληματίας» (Video)

Ο Αλί, είναι ένα από τα θύματα του Δημήτρη Λιγνάδη, που βρήκε τη δύναμη και τον κατήγγειλε. Μετά, από πολύ καιρό, μιλάει πρώτη φορά στους Κωνσταντίνο Μαρκέτο και Θάνο Νασόπουλο, στο podcast uncover, αποκαλώντας τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου «Επαγγελματία εγκληματία».

5248986

Καταγγέλλων στην υπόθεση Λιγνάδη: Στόχος μου είναι να σταματήσει όλο αυτό – «Δεν έκατσα να σκεφτώ με ποιον να τα βάλω, δεν είχα μιλήσει προηγουμένως με κανέναν» είπε ο Αλί.

Ο Αλί, είναι ένα από τα θύματα του Δημήτρη Λιγνάδη, που βρήκε τη δύναμη και τον κατήγγειλε. Μετά, από πολύ καιρό, μιλάει πρώτη φορά στους Κωνσταντίνο Μαρκέτο και Θάνο Νασόπουλο, στο podcast uncover, αποκαλώντας τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου «Επαγγελματία εγκληματία».

Παράλληλα, σημειώνει πως δεν ήταν εύκολο να μιλήσει και όλοι του έλεγαν «με ποιον πας να τα βάλεις».

«Θα μπορούσα και εγώ να κάτσω σπίτι και να μην έκανα τίποτα όμως με αυτή μας την απόφαση σώσαμε πολλά παιδιά» για αυτό και όπως εξηγεί ο ίδιος, δεν έκατσε να σκεφτεί ούτε τι θα γίνει, μετά, ούτε με ποιον πάει να τα βάλει. «Θέλω να τελειώσει το θέμα και να ακουστεί η φωνή της δικαιοσύνης, σώσαμε και τα άλλα τα παιδιά».

«Την επόμενη φορά που θα βρεθεί τέτοιος επαγγελματίας εγκληματίας, να έχει και όρια, να ξέρει που είναι το όριο», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική μαρτυρία του:

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…