Newsroom

Newsroom

Ο Αλεξανδρής πέρασε από την άλλη πλευρά

Δεν ωφελεί να εξηγήσει κανείς στον πρώην διεθνή άσο, τι σημαίνει προσφυγιά-πρόσφυγας- από την στιγμή που τόσα χρόνια στην ΑΕΚ δεν το κατάλαβε.  

Ο Αλέκος Αλεξανδρής έχει χάσει  την επαφή με την ευπρέπεια , την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά. Λίγες ώρες μετά το προσβλητικό ποστάρισμα του για τους πρόσφυγες ανέβασε νέα ανάρτηση  προς απάντηση των επικριτών του. 

 Τόσα χρόνια ποδόσφαιρο, τόσα χρόνια με κάθε εθνικότητας συμπαίκτες δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν θέλησε να καταλάβει τίποτα. Ούτε καν τι σημαίνει η ιστορία της ομάδας της οποίας φόρεσε την φανέλα, της ΑΕΚ!

Παλεύοντας με τους δικούς του  δαίμονες βρήκε τον «φταίχτη» στον δυστυχή, τον τον κατατρεγμένο, τον αδύναμο.

Ο Αλεξανδρής, μετά από όσα ανέφερε σε δημοσίευση τους στα social media για τους πρόσφυγες, επέστρεψε με νέο ποστ, στο οποίο  αναφέρει:

«Επειδή δεν έχω σάιτ ούτε πληρώνομαι και από κανένα για να του κάνω χατίρια, θα σας πω κάτι χωρίς να σας κουράσω… Όσον αφορά το ποστ που με τόσο ζήλο κ υποκρισία αναλύσατε θα σας διευκρινίσω ότι δεν είναι δικό μου, όπως θα δείτε στο τέλος του, δλδ δεν το έγραψα εγώ.

Απ’ όλο το κείμενο σαφώς κ δεν με ενδιαφέρει ούτε τι κρέας τρώει ο κάθε άνθρωπος, ούτε αν μυρίζει κρεμμύδι, για τα υπόλοιπα όμως όπως βιασμούς, κλεψιές, απαξίωση των ηθών κ αξιών της πατρίδας μου κ της βεβήλωσης της πίστης μου στα ιδανικά της πατρίδας μου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο…

Αν αυτό το θεωρεί κάποιος ρατσιστικό είναι δικαίωμα του…

Η ανησυχία μου δεν είναι για τους μετανάστες, αλλά για αυτούς που εισβάλουν στην χώρα μου τόσο εύκολα με εγκληματικές τάσεις που ουδείς γνωρίζει από πού προέρχονται κ Όχι για τους πρόσφυγες πολέμου… Για μια ακόμη φορά διαπιστώνω την υποκρισία κ τον φαρισαϊσμό που έχει καταβάλει την χώρα μου απ’ τους ίδιους τους Έλληνες που όπως πάντα στην ιστορία μας σαν λαός την έφερε στην σημερινή κατάντια… Ουδείς μπορεί να φιμώσει τα πιστεύω μου, τις αξίες κ τις σκέψεις μου όπως κ κανενός συνανθρώπου μου. Εύχομαι σε λίγα χρόνια να μην συμφωνείτε με τα λεγόμενα μου γιατί αν συμφωνήσετε τότε θα έχει χαθεί η πατρίδα…

Στοπ στους ανεξέλεγκτους μετανάστες λοιπόν κ Όχι σ’ αυτούς που αναζητούν στην χώρα μου μια ευκαιρία ζωής… Ελπίζω στα όσα κακά έρθουν να δείξετε τον ίδιο ζήλο προβολής όπως κάνατε σήμερα…

Υ.Γ.1 Μην μπερδεύεται τα λόγια μου με τον αθλητισμό!

Υ.Γ.2 Και ξέρω ότι δε θα δημοσιευθεί, γιατί ο καθένας επιλέγει να πλασάρει αυτό που του συμφέρει».

Τελικά ο Αλέκος Αλεξανδρής δεν έχει αντιληφθεί τίποτα ακόμα και συνεχίζει να πέφτει χαμηλά. Άλλωστε δεν ωφελεί να εξηγήσει κανείς στον πρώην διεθνή άσο, τι σημαίνει προσφυγιά-πρόσφυγας- από την στιγμή που τόσα χρόνια στην ΑΕΚ δεν το κατάλαβε.  Δεν είναι σε θέση να καταλάβει. Όπως δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι εκείνοι που πάνε να φάνε το χοιρινό τους έξω από τους καταυλισμούς των προσφύγων,  κυνηγούν και μαχαιρώνουν μετανάστες στην ιχθυόσκαλα,  βάζουν φωτιά να κάψουν πρόσφυγες, στήνουν μπλόκα με περικεφαλαίες και βάζουν τα παιδιά τους να κάνουν συλλαλητήρια για να αποτρέψουν στους μικρούς αδύναμους ήρωες της ζωής να έχουν ελπίδα στο αύριο.

Πολύ απλά, ο Αλέκος Αλεξανδρής πέρασε στην άλλη πλευρά… εκείνη της ομοφοβίας, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας!

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…