Ο Ακατονόμαστος

Το "Noor1" είναι μια σκοτεινή υπόθεση. Μαύρη, κατάμαυρη, αν και το φορτίο που το πλοίο αυτό κουβαλούσε ήταν λευκό, κατάλευκο. Ηρωίνη, και μάλιστα όχι ένα και δυο κιλά, αλλά τόνοι ολόκληροι.

noor 1

Το “Noor1” είναι μια σκοτεινή υπόθεση. Μαύρη, κατάμαυρη, αν και το φορτίο που το πλοίο αυτό κουβαλούσε ήταν λευκό, κατάλευκο. Ηρωίνη, και μάλιστα όχι ένα και δυο κιλά, αλλά τόνοι ολόκληροι. Ε, πιάστηκαν και καταδικάστηκαν ο πλοίαρχος και με αναστολή κάποιοι παρακατιανοί.

Σκοτώθηκαν ή πέθαναν από φυσικά αίτια εννέα μάρτυρες. Είχε ειδική προστασία η ανακρίτρια γιατί δεχόταν απειλές. Πέρασε μάλιστα των παθών της τον τάραχο η γυναίκα από πειθαρχικές διώξεις. Ενώ τρεις δικαστές παραιτήθηκαν, αρρώστησαν, έφυγαν ταξίδι και άφησαν ορφανή την υπόθεση. Μην φανταστείτε ότι δεν ήθελαν να αφήσουν ορφανά τα παιδιά τους. Η Δικαιοσύνη δεν εκβιάζεται…

Τι λείπει από το θρίλερ σε στιλ «Νονός»; Ο Νονός! Ο εγκέφαλος, ο αρχηγός, ο επικεφαλής, ο ωφελημένος από τα εκατομμύρια ευρώ που θα απέφερε το θανάσιμο εμπόρευμα όταν «κοβόταν» και έβγαινε στην αγορά. Εδώ αρχηγός, εκεί αρχηγός, πού είναι ο αρχηγός; Τρέχα γύρευε και πρόσεξε μην φας το κεφάλι σου με τόσους μάρτυρες να αποδημούν εις Κύριον και τόσους δικαστές να αποδημούν στην αλλοδαπή.

Ως εκ τούτου δεν πρόκειται να αναφερθεί εδώ το όνομα του ανδρός που υποτίθεται ότι ερευνά η Δικαιοσύνη. Αλλά μπορεί να αναφερθεί ότι διαθέτει χρήμα, ΜΜΕ, πολιτική επιρροή, προσβάσεις στην κυβέρνηση Κυριάκου. Είναι και φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη.

Αυτός, λοιπόν, ο Ακατονόμαστος, ύποπτος για εμπλοκή σε ένα τεράστιο φορτίο θανάτου, τώρα υποτίθεται ότι μπορεί επιτέλους να κοιμάται ήσυχος. Δεν είναι σύμφωνα με την πλειοψηφία Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ στην Προανακριτική, απλώς αθώος. Είναι θύμα σκευωρίας.

Με θύτη τον σκευωρό πάντων των σκανδάλων των τελευταίων χρόνων: τον Παπαγγελόπουλο!

Γιατί η εν λόγω Προανακριτική, μια και ψάχνει τον Παπαγγελόπουλο για τη Novartis, αποφάσισε να τον ψάξει και για το «Noor1».

Και με πρόταση της Φώφης -αυτή είναι ο λαγός της ιστορίας, μην εκτεθεί υπερβολικά ο Κυριάκος- ζητάει από την Ασφάλεια στοιχεία που υποτίθεται ότι υπάρχουν. Που ξέρει, λέει, ότι υπάρχουν. Η Φώφη!

Τι να πεις. Εξωφρενικά αδίστακτοι, διαπλεκόμενοι, με τεχνογνωσία παρακράτους.

Δουλικά προσκολλημένοι στον Προστάτη. Αλλά και βλάκες ταυτόχρονα, αφού στην προσπάθειά τους να εξυπηρετήσουν τον Ακατονόμαστο ζημιά θα του κάνουν.

Γιατί το δικό του όνομα, εκεί που πήγε να ξεχαστεί, θα σέρνεται πάλι σε δρόμους και πλατείες. Βουτηγμένο σε αγγελόσκονη…

Πηγή: Η Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Zantac FAQs img

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, η συμφωνία προβλέπει την καταβολή 25.000 δολαρίων σε κάθε χρήστη.

Βίσση για αντιδράσεις με συνέντευξη Καρβέλα: «Τι να τον δω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω» (Video)

0359vissikareb0710

Βίσση για αντιδράσεις με συνέντευξη Καρβέλα: «Τι να τον δω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω» (Video)

Τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που δεν τον ήξερε, πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Δεν θα γίνει η συναυλία του στο Columbia – Η συγκλονιστική ανάρτηση για όσα ζει αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Δεν θα γίνει η συναυλία του στο Columbia – Η συγκλονιστική ανάρτηση για όσα ζει αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ

«Είδα την είσοδο της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο Columbia» - Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ανακοίνωσε πως η…