Ο Αιμιλιανός Σταματάκης θα είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση Ρινόκερος

Η παράσταση θα ξεκινήσει ξανά στις 16 Δεκεμβρίου - Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής

NewsRoom 28/11/2021 | 13:53

Πριν μερικές ημέρες ο Άρης Σερβετάλης αποφάσισε να αποχωρήσει από την επιτυχημένη παράσταση «Ρινόκερος» στο θέατρο Κιβωτός, λόγω της επιβολής νέων περιοριστικών μέτρων που απαγορεύουν την είσοδο στα θέατρα σε ανεμβολίαστους πολίτες.

Η απόφαση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα η παράσταση αλλά και οι συντελεστές  σε αυτή να μείνουν στον «αέρα» καθώς ουδείς γνώριζε αν θα συνεχιστεί. Έτσι λοιπόν βρέθηκε η λύση με την παραγωγή να ανακοινώνει τον  ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη, ως αντικαταστάτη του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση. Στην ανακοίνωση γίνεται γνωστό πως οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει και η παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας θα ανέβει εκ νέου στις 16 Δεκεμβρίου

Η ανακοίνωση για την αντικατάσταση του Αρη Σερβετάλη:


Η ομάδα του «Ρινόκερου» και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με πίστη στη αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού σε λίγες μέρες ο «Ρινόκερος» μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με την σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη που έχει την χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ.


Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τον ευχαριστούμε.

Οι Παραστάσεις του «Ρινόκερου» θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός

Θέατρο Κιβωτός

Ποιος είναι ο Αιμιλιανός Σταματάκης


Ο Αιμιλιανός Σταματάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη.


Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Επίσης έχει πτυχίο Θεατρικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις "Hair" (2017) "Ο άνθρωπος που γελά" (2019), "Jesus Christ Superstar" (2018), "Chicago" (2019) και "Ορέστης" (2021).

 
(Πηγή φωτό: facebook)