Ζωή Χαλιδιά

Ο Αίλληνας φονιάς και ο Έλλην Καιρίδης

Στη ρατσιστική σηπτική δεξαμενή της κυβέρνησης, όπου συγκεντρώνονται όλα τα ιδεολογικά της λύματα, επιπλέει η άποψη ότι η λευκή ξανθή φυλή τυγχάνει μεγαλύτερης αξίας

racism g43a5b7038 1920

Ο σκληρός φονιάς της 4μελούς οικογενείας Αλβανών μεταναστών, άμα τη σύλληψη του και μετά την απολογία του, αιτήθηκε στις αρχές: «Βοηθήστε με να πέσω στα μαλακά».
Με ποιο τρόπο άραγε μπορεί να «μαλακώσει» αυτό το ρατσιστικό έγκλημα;
Όταν για δέκα ολόκληρα, σκληρά κι ασφυκτικά λεπτά έπνιγε δύο νήπια;

Όταν επί μέρες σκάρωνε το σκληρό ξεκλήρισμα των δυο γονέων τους;

Τις ίδιες περίπου ημέρες, σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης έκανε κονφετί την Οικουμενική́ Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Μας ξεκαθάρισε ότι έχει άλλη βαρύτητα η «σφαγή αλλόθρησκων στα βάθη της Αφρικής» κι άλλη βαρύτητα «η σφαγή χριστιανών, λευκών, ευρωπαίων».

Μήπως λοιπόν αυτή η κλίμακα υπολογισμού της ανθρώπινης ζωής μπορεί να βοηθήσει κάπως και τον ημεδαπό φονιά να πέσει στα μαλακά; Διότι δεν δολοφόνησε ακριβώς 4 ανθρώπους, αλλά 4 ξένους. Πολύ πιθανόν αλλόθρησκους και σίγουρα άνευ «αυθεντικής» πολιτισμικής ταυτότητας. Λευκοί μεν αλλά όχι ακριβώς «λευκοί Ευρωπαίοι που ήταν από εμάς, προέρχονταν από εμάς». (Διότι το εκστόμισε κι αυτό ο Καιρίδης).

Γνωρίζουμε καλά ότι στη ρατσιστική σηπτική δεξαμενή της κυβέρνησης, όπου συγκεντρώνονται όλα τα ιδεολογικά της λύματα, επιπλέει η άποψη ότι η λευκή ξανθή φυλή τυγχάνει μεγαλύτερης αξίας, αφού οι άλλες φυλές έχουν καταδικαστεί σε φυσική, πολιτισμική και θρησκευτική κατωτερότητα. Γι΄αυτό και δεν ταράσσεται η κυβέρνηση όταν η θάλασσα του Αιγίου ξεφράζει τα πτώματά τους στα παράλια των νησιών.

Έχουμε εν ολίγοις ένα ιδεολογικό πισωγύρισμα, πολύ πίσω στον παλιό́ βιολογικό́ ρατσισμό́ και πολύ κοντά στην «Τελική́ Λύση» του Χίτλερ, που είχε στόχο την εκκαθάριση του ανθρωπίνου γένους από́ τα «μιαρά» γονίδια.

Με κάτι τέτοιες αντιλήψεις ξεκίνησε κι η βιομηχανική́ παραγωγή́ του θανάτου εις βάρος των Εβραίων. Ο κος Πλεύρης που γνωρίζει καλά το θέμα, κι αν δεν ήταν «δεσμευμένος» θα μπορούσε να μας το αναπτύξει.

Με αυτή την έννοια, η ακροδεξιά μας κυβέρνηση μπορεί να εξαιρέσει και τους Αλβανούς από την «εθνική́ της προτίμηση». Ώστε ο ημεδαπός δολοφόνος να πέσει στα μαλακά κι ας φόνευσε σκληρά, με πνιγμό τα δύο νήπια της οικογένειας. Στα μαλακά κι ας ξεπάστρεψε σκληρά, τους δυο γονείς;
Εξ άλλου συνολικά, από την έναρξη του πολέμου Ουκρανίας Ρωσίας, ήρθαν στη χώρας 5.878 Ουκρανοί υπήκοοι πρόσφυγες, από τους οποίους 1.853 ανήλικοι. Δεν θα μας λείψει η τετραμελής οικογένεια των Αλβανών. Τι λέτε κι εσείς κύριε Καιρίδη;

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

InCollage 20240419 160043944

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

«Mε την όψιμη μεταγραφή με τις άλλοτε βαρύνουσες πολιτικές δηλώσεις για το πώς τρώει φαλλούς…

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

image 1 1

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

Σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν έχει αναφερθεί καμία ζημιά σε κτίρια του νησιού, ενώ, όπως…