Ο Αγώνας και η αντίσταση για τον Γύρο

Αν τελικά ίσχυε η απόφαση...σε κάποιους η στέρηση θα είναι τραγική.

Επιμέλεια: Bαγγέλης Σπυράκης

Μετά τις έντονες αντιδράσεις των Ελλήνων, περί της είδησης ότι η ΕΕ θα απαγορεύσει τον γύρο , η Κομισιόν έτρεξε να κατευνάσει τα «πνεύματα».

Έτσι λοιπόν μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, κατηγορηματικά διαψεύδουν στην Κομισιόν και στο Συμβούλιο των Κρατών Μελών της ΕΕ τα δημοσιεύματα που διακινούνται τις τελευταίες ώρες στην Γερμανία και αναπαράγονται, μεταξύ άλλων, από ελληνικά μέσα

Σε αντίθεση με ό,τι έχει ακουστεί τις τελευταίες ώρες, εκπρόσωπος της Κομισιόν διέψευσε τις κατηγορίες, ενημερώνοντας ότι η Κομισιόν εισηγήθηκε και ενέκρινε την παράταση της χρήσης των λεγόμενων «phosphates» στην παρασκευή κρέατος.

Και πως αλλιώς να μην έκανε πίσω η Κομισιόν, όταν είδε τις επιπτώσεις που θα είχε αυτή η απόφαση, βλέποντας μάλιστα στα  social media τις αντιδράσεις που υπήρχαν. 

Καταρχήν είδαν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ,Αδωνη Γεωργιάδη, μη μπορώντας να αντέξει την προδοσία της Μ΄έρκελ,για την κατάργηση του γύρου στην Ελλάδα, αφαιρώντας του το δικαίωμα να έχει η αντιπολιτευτική γραμμή, να δραπετεύει στην Γερμανία και να ανοίγει αντιστασιακό παραδοσιακό Donner-House, για να χτυπήσει τον ”εχθρό” στην βάση του

Από την άλλη, είδαν τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, να είναι στα χαρακώματα και να στήνει οδοφράγματα έξω από τον Μπαϊρακτάρη, δηλώνοντας “μόνο πάνω απ’ το πτώμα μου θα περάσουν”.

Όπως ήταν φυσικό μετά από αυτές τις αντιδράσεις, σε καμιά τον περιπτώσεων δεν θέλουν στην ΕΕ να έχουν μια νέα τρομοκρατική οργάνωση μέσα στο πυρήνα της.