Ο «άγιος» Αντώνιος Σαμαράς!

Τα “σκουπίδια” τραγουδάνε ακόμα. Ξεχύθηκαν πολλά ξενοφοβικά, ρατσιστικά και μισαλλόδοξα λύματα εντός του κοινοβουλίου.

5883147

“Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων” είναι ένα παραμύθι για παιδιά. Ο Κυριάκος στη χώρα των… θυμάτων, είναι μια πραγματικότητα για παιδιά κάθε ηλικίας. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για τον Κυριάκο στη χώρα της απάτης και της αυταπάτης, αλλά μέρες πού ’ναι μη του χαλάσουμε την κομματική… πειθαρχία. Μιλάμε για την τροπολογία για τους “λαθρομετανάστες”, όπως αποκαλούνται από τον “άγιο” Σαμαρά της χώρας των… τραυμάτων, ο οποίος κατέχει περίοπτη θέση στο “εικονοστάσι” του ιδεολογικά ομογάλακτου Άδωνη. Του έχει μια “λατρεία” ο Άδωνις του Σαμαρά που τον ανέβασε από τα υπόγεια της δεξιάς πολυκατοικίας και τον έκανε ακροδεξιό θυρωρό των ρετιρέ.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι – με αφορμή τη σχετική συζήτηση για την περιβόητη τροπολογία για τους μετανάστες – τα “σκουπίδια” τραγουδάνε ακόμα. Ξεχύθηκαν πολλά ξενοφοβικά, ρατσιστικά και μισαλλόδοξα λύματα εντός του κοινοβουλίου. Διαγκωνίζονταν οι πολλά βαρείς και όχι ακροδεξιοί για το ποιος είναι πιο ακροδεξιός!!! Ο ακροδεξιός, ο ακροδεξιότερος, ο ακροδεξιότατος…!

Και μιας και μιλάμε για τον “άγιο” Αντώνιο τον Σαμαρά – τί άλλο θ’ ακούσουμε από το απύλωτο στόμα του τηλεπωλητή υπουργού; – φανταστείτε την εικόνα που έχει να κάνει με τα εγκόσμια και όχι με τα θρησκευτικά:

Η τριάς της απεικόνισης έχει στο μέσον τον “άγιο” Αντώνιο Σαμαρά τον… μυροβλύτη, τον τιτουλάριο, τον επίτιμο της ακροδεξιάς πίστεως στον αγώνα ανακατάληψης των πόλεων από τους “λαθρομετανάστες”. Στο δεξί του χέρι κρατάει την πέτρινη πλάκα με τα σχετικά αποφθέγματα του Τραμπ: Οι “λάθρο” «Δηλητηριάζουν το αίμα της χώρας μας». Οι όχι και τόσο κακές γλώσσες λένε ότι αυτό παραπέμπει στον Χίτλερ ο οποίος διακήρυττε ότι “το γερμανικό αίμα δηλητηριάζεται από του Εβραίους”.

Εκ δεξιών του Αντωνίου καθήμενος εστίν ο έτερος Κυριάκος ο Βελόπουλος, ο οποίος δήλωσε “μη ρατσιστής” αρκεί η Ελλάδα (του) να είναι χριστιανική. Διότι, λέει, “το θέμα είναι οντολογικό, υπαρξιακό, φιλοσοφικό, εθνικό”. “Αμ πώς”, όπως θα έλεγε κι ο Χατζηχρήστος! Αυτός κρατάει και στα δυο του χέρια τις θαυματουργές κηραλοιφές “λαθρομεταναστευτικόν”. Για προσωπική και εθνική χρήση. Αρκεί μια επάλειψη ημερησίως για οντολογικά, υπαρξιακά, φιλοσοφικά και εθνικά… παραληρήματα!

Εξ ευωνύμων του Αντωνίου καθήμενοι εισίν οι Νατσιός και Στίγκας μετά του Αδώνιδος. Αυτοί οι τελευταίοι μαλώνουν για το ποιος θα πρωτοπιάσει το …γλειφιτζούρι της ψευδεπίγραφης ελληνο-χριστιανοσύνης που πέταξε ανάμεσά τους ο Σαμαράς…

Και τα σημαιοστόλιστα σημητόπαιδα του πρώην πασοκικού και νυν μητσοτακικού “εκσυγχρονισμού” να αγαλλιάζουν στα υπουργικά έδρανα με τις ατάκες του τηλεπωλητή εκπροσώπου τους στον ακροδεξιό σκυλοκαβγά…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr