Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ντρέπεται να ζητάει δηλώσεις μετάνοιας

Η περίπτωση του Άδωνη Γεωργιάδη χρήζει οπωσδήποτε μελέτης: Πέραν του γεγονότος ότι μέσα σε λίγα χρόνια από τότε που εμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο, έχει μετατρέψει την κωλοτούμπα σε επιστήμη, ο αντιπρόεδρος του Μητσοτάκη εξελίσσεται μέρα με την ημέρα σ’ έναν χυδαίο συκοφάντη που δεν διστάζει να σπιλώνει ακόμη και άγνωστα σ’ εκείνον πρόσωπα, μόνο και μόνο για να χτυπήσει δήθεν τους πολιτικούς αντιπάλους του.

5911b11e1dc5247c1f8b47aa

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το πρωί του Σαββάτου αυτός ο φάρος της λογικής και της νηφαλιότητας εμφανίστηκε στο ΣΚΑΪ, όπου άρχισε να λέει πως κάποιος κύριος στέλεχος της εταιρίας στην οποία ανήκε το δεξαμενόπλοιο που «μαύρισε» τον Σαρωνικό, είναι Συριζαίος γι’ αυτό και η κυβέρνηση μαζί με μέσα ενημέρωσης φίλα προσκείμενα σ’ αυτήν τον κάλυψαν. Την απίστευτο ψέμα που ξεκίνησε το ακροδεξιό blog dexiextrem και το οποίο εν γνώσει του άρχισε να διαδίδει ο Γεωργιάδης, συνέχισαν ο Βαρβιτσιώτης, ο Τριανταφυλλόπουλος και άλλοι γραφικοί (βλ. Χίος) μέσω του twitter και των ιστοσελίδων τους.

Οι αθλιότητες των παραπάνω που βρήκαν ευκαιρία να χτυπήσουν το koutipandoras.gr και τον Κώστα Βαξεβάνη καταρρίφθηκαν την ίδια στιγμή από το σάιτ ellinikahoaxes.gr το οποίο με δύο δημοσιεύματά του διέψευσε τόσο τα περί πλαστογραφίας όσο και το ότι το στέλεχος της εταιρίας του Κουντούρη είναι Συριζαίος. Ο Άδωνις και οι λοιποί προπαγανδιστές της δεκάρας βρέθηκαν εκτεθειμένοι, δεν πτοήθηκαν όμως.

Ο Τριανταφυλλόπουλος για παράδειγμα άρχισε να αναπαράγει στο twitter του μια παλαιότερη απάντηση σε ερώτηση του Άδωνη στη Βουλή, μέσω της οποίας ισχυριζόταν ότι ο Βαξεβάνης είχε πάρει 1,5 εκατ. ευρώ από την ΕΡΤ. Η αθλιότητα αυτή έχει καταρριφθεί φυσικά, όσοι τη χρησιμοποιήσαν δε για να χτυπήσουν τον Βαξεβάνη, καταδικάστηκαν. Ο Τριανταφυλλόπουλος το γνωρίζει αυτό, αλλά δεν τον απασχολεί. Ρίχνει λάσπη γνωρίζοντας ότι κάποιος θα βρεθεί να τον πιστέψει. 

Ο Γεωργιάδης όμως είναι χειρότερος. Ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος σπίλωσε όχι τον Βαξεβάνη, αλλά έναν άνθρωπο τον οποίο χρησιμοποίησε ως όπλο στην προπαγάνδα του κατά της κυβέρνησης, όφειλε να του ζητήσει συγγνώμη. Αντ’ αυτού τι λέτε πως έκανε. Απολογήθηκε δήθεν στο facebook γιατί όπως έγραψε «τον αδίκησε», αλλά παράλληλα του ζήτησε και μια συγγνώμη γιατί «με τη δράση του βοήθησε να έρθει στην εξουσία αυτός ο θίασος διότι και αυτός έχει το μερίδιο της ευθύνης του προφανώς».

Λίγο παραπάνω Γεωργιάδης είχε αναφέρει για τον δήθεν Συριζαίο υπάλληλο της πλοιοκτήτριας του «Αγία Ζώνη ΙΙ» τον οποίο συνειδητά διαπόμπευσε για να εξυπηρετήσει το πολιτικό παιχνίδι του το εξής: «γενικά είμαι καλόπιστος και εφ´οσον λέει κάποιος ότι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ κλπ δεν θα είχα λόγο να τον αμφισβητήσω αλλά, ο συγκεκριμένος έβριζε κανονικότατα Σαμαρά/Βενιζελο και πήρε εκπομπή στην ΕΡΤ open. Με συγχωρείτε αλλά αν δεν ήσουν ΣΥΡΙΖΑ δεν σε καλούσαν ούτε ως προσκεκλημένο εκεί όχι να σου δώσουν και εκπομπή. Υπενθυμίζω ότι την εποχή εκείνη οι ύβρεις στη ΝΔ και ακόμη και προσωπικά σε μένα και την οικογένεια μου ήταν συνεχείς και δεν είδα τον κύριο αυτόν να θίγεται».

Δείτε τις αναρτήσεις του Άδωνη Γεωργιάδη. Του αμετρεοπέστατου και όψιμου δημοκράτη, πρώην ακροδεξιού που κάποτε φανταζόταν την Ελλάδα, Δανία «όπως ήταν το 1974». Του ανθρώπου που αποτελεί προσωπική του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ο ίδιος δήλωσε. Του ανθρώπου που δεν ντρέπεται να ζητάει πιστοποιητικά φρονημάτων και δηλώσεις μετάνοιας επειδή νομίζει μέσα στη θολούρα του ότι κάποιος είναι Συριζαίος. Ότι ψήφισε δηλαδή άλλο κόμμα από το δικό του.



Διαβάστε σχετικά:

Μάκη δεν είναι βρυχηθμός, είναι το εντερικό σου σύστημα

Η αλήθεια καθαρίζει τις κηλίδες του Άδωνη και του Μάκη

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…