Ο Άδωνις "ξεπλένει" τη Χούντα (TWEET)

Μπερδεύοντας για άλλη μια φορά καταστάσεις και κόμματα, ο Άδωνις Γεωργιάδης εκφράστηκε στα social media περισσότερο ως αντιπρόεδρος της Χρυσής Αυγής, παρά της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είναι μόνο το αντικομμουνιστικό μήνυμα του, αλλά και το ηθικό «ξέπλυμα» στη χούντα των συνταγματαρχών.

580df1501dc524760a8b477d

«Αναρωτιέμαι πώς στ’ αλήθεια οι Αριστεροί μπορούν να θεωρούν Χούντα ένα στρατιωτικό καθεστώς 7 ετών, αλλά Δημοκρατία μία χωρίς εκλογές;» διερωτήθηκε ο… αδαής Γεωργιάδης, χρησιμοποιώντας και πάλι τη θεωρία των δύο άκρων ως κύριο εργαλείο της επιχειρηματολογίας του. 

Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση αναδύεται μία φιλοχουντική ενόρμηση, αφού μοιάζει ακατανόητο για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ πως το ένα αποτελεί στρατιωτικό πραξικόπημα και το άλλο λαϊκή επανάσταση. Αλλά στο σκεπτικό του ακροδεξιού ολετήρα, που θέλει τον Κάστρο δικτάτορα και τον Παπαδόπουλο επαναστάτη, τέτοια συγκριτικά στοιχεία δεν προσμετρώνται…

Δείτε την ανάρτηση:

Αξίζει να προστεθεί πως ο ακροδεξιός ιός του Γεωργιάδη έχει μεταδοθεί και σε άλλα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα οποία δεν είχαν ακροδεξιό παρελθόν. Λόγου χάρη, στον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, που διατυμπάνιζε στον ΣΚΑΪ πως τον προσβάλλει ως Έλληνα η επίσκεψη Τσίπρα στην Κούβα «για να τιμήσει έναν δικτάτορα».

Αυτομάτως δέχτηκε τα «πυρά» των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ -Πουλάκης και Κατσώτης αντίστοιχα- για την ακροδεξιά ρητορική του.

Δείτε το βίντεο: