Ο Άδωνις… εξηγεί πώς το "ναι" έγινε "παρών" για την ενίσχυση στους συνταξιούχους (βίντεο)

Στην προσπάθειά του να εξηγήσει γιατί η Νέα Δημοκρατία άλλαξε στάση για το έκτακτο επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει πως αυτό έγινε μετά τα γεγονότα που προέκυψαν με τον ESM και το Eurogroup, ισχυριζόμενος πως με το «παρών» η Ν.Δ. είπε «ναι» στο επίδομα και «όχι» στον τυχοδιωκτισμό του κ. Τσίπρα. Σε συνέντευξη στο Αθηναϊκό και Πρακτορείο ο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να δηλώσει πως «η χώρα δεν πρέπει να δίνει την εντύπωση στους ξένους ότι δεν σέβεται τις συμφωνίες.

585648751dc524bb1a8b45a2

Γιατί μια χώρα που δεν σέβεται τις συμφωνίες, έχει αναξιοπιστία. Τώρα χρειαζόμαστε τον μέγιστο βαθμό αξιοπιστίας για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία που θα εξασφαλίσει το μέλλον μας».

Στην ερώτηση «αν έκανε καλά ο κ. Τσίπρας και εξήγγειλε το επίδομα» o Άδωνις Γεωργιάδης απαντά ότι ο πρωθυπουργός «μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι ο ίδιος παραβιάζει τη συμφωνία που ο ίδιος είχε υπογράψει το καλοκαίρι με την Ευρώπη».

Ο αντιπρόεδρος της δεξιάς παράταξης σημείωσε επίσης ότι «ο Τσίπρας και ο κ. Τόμσεν οφείλουν να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν λύση».

«Προσωπικά, πιστεύω ότι ο κύριος Αλέξης Τσίπρας θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να παραμείνει πρωθυπουργός. Είναι τόσο εξουσιομανής που δεν θα διστάσει να πει ένα ακόμα μεγάλο «ναι» στους Ευρωπαίους, προκειμένου να μη χάσει την καρέκλα», είπε.

Όταν ρωτήθηκε για τους ντροπιαστικούς διαξιφισμούς στη Βουλή μεταξύ του ίδιου και του κ. Πολάκη δήλωσε: «Ποιος στη θέση μου θα αντιμετώπιζε τέτοια επίθεση με ευγένεια;».

Τέλος, για ακόμη μία φορά εκτίμησε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να κυβερνήσει» και ότι είναι ικανός να πάρει μια καλύτερη συμφωνία. 

Στην ίδια «άσκηση»
επιδόθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης και χθες στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ
    


Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

ΤΕΜΠΗ Ατυ

Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

Η αντεισαγγελέας εφετών Λάρισας «βάζει στην θέση της» την εισαγγελέα Ειρήνη Κεχαγιά και διατάσσει την…

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

alcohol 492871 1920

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Να αυξηθούν οι φόροι, να περιοριστούν τα σημεία πώλησης και οι διαφημίσεις και να απαγορευθούν…