Ο Άδωνις «υποκλίνεται» στην Διαμαντοπούλου: Λαμπρή επιλογή του Μητσοτάκη

«Από την αρχή που την γνώρισα, εντυπωσιάστηκα»... Μεγάλος ο θαυμασμός του Άδωνι που ανέβασε μέχρι και βίντεο από ομιλία της στη Βουλή όταν ήταν υπουργός Παιδείας

4987827

Με τον πιο θερμό και ενθουσιώδη τρόπο καλωσόρισε στη μάχη τη νέα συντρόφισσα,  Άννα Διαμαντοπούλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχολίασε την επιλογή του πρωθυπουργού να προτείνει την Άννα Διαμαντοπούλου για τη θέση της γενικής γραμματέως του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και είχε να πει τα… «καλύτερα» και για την Άννα αλλά και για τον πρωθυπουργό.

Ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα μακροσκελές κείμενο, που ξεπερνά τις 900 λέξεις, και στο οποίο αποθεώνει την πρώην υπουργό ενώ χαρακτηρίζει «λαμπρή» την επιλογή του πρωθυπουργού να την προτείνει για επικεφαλής του ΟΟΣΑ. Μάλλον του κόστισε ακριβά του υπουργού ο παραγκωνισμός που του «επέβαλλε» ο Κ. Μητσοτάκης και τώρα κάνει απέλπιδες προσπάθειες για να τον «φέρει και πάλι κοντά του».

«Ημουν βουλευτής του ΛΑΟΣ όταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης με τοποθέτησε στην διακομματική επιτροπή για την Μεταρρύθμιση της Ανωτάτης Παιδείας στην δεύτερη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή υπό τον τότε υπουργό Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Η τότε κυβέρνηση είχε στο φορτίο της ήδη την μεγάλη μεταρρύθμιση της κας Μαριέττας Γιαννάκου, πάνω στην οποία στηρίχθηκε και της Άννας Διαμαντοπούλου, αλλά σε μια προσπάθεια ηρεμίας είχε προσπαθήσει να επιτύχει διακομματική συναίνεση.

Εκεί γνώρισα για πρώτη φορά την κα Διαμαντοπούλου και από την αρχή εντυπωσιάστηκα. Περίμενα να ακούσω τις γνωστές πολιτικάντικες κοινοτυπίες αλλά αντιθέτως άκουγα μια λογική πολιτικό με απόψεις σοβαρές», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Α. Γεωργιάδης.

Βέβαια για ακόμα μια φορά ο υπουργός δεν παρέλειψε και τις γνωστές, κωμικές νότες στο «σόου» του.  Καθώς στην ανάρτηση πρόσθεσε και ένα video από τότε που η Α. Διαμαντοπούλου ήταν υπουργός Παιδείας και έκανε από το βήμα της Βουλής μία τιμητική  αναφορά στο για το πρόσωπο του Άδωνι που τότε μάλιστα ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ.

Χθες ο αντιπρόεδρος φλέρταρε με την κομμουνιστική αριστερά, ποστάροντας ανακοίνωση της ΟΑΚΚΕ για να δείξει ότι για το κλείσιμο της PITSOS φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα «λοξοκοιτά» προς το σημιτικό ΠΑΣΟΚ. Παντός καιρού ο υπουργός αρκεί να πρωταγωνιστεί στην πολιτική επικαιρότητα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το σχόλιο on air για την αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA και την υποψηφιότητα Μελέτη (video)

Αναστασοπούλου

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το σχόλιο on air για την αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA και την υποψηφιότητα Μελέτη (video)

«Να πούμε ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δέχονται ασύλληπτη επίθεση από τους λεγόμενους "κομματικούς στρατούς"…

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Καιρός

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Ο καιρός θα σημειώσει σημαντική επιδείνωση - Έρχονται καταιγίδες και ενισχυμένοι άνεμοι