Newsroom

Newsroom

Ο Άδωνις βλέπει… απόλυτη δικαίωση Σαμαρά στο βίντεο Μπαλτάκου! (VIDEO)

Πώς θα μπορούσε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού να έχει χαλαρή κουβεντούλα με χρυσαυγίτη, να…

adonis 22

Πώς θα μπορούσε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού να έχει χαλαρή κουβεντούλα με χρυσαυγίτη, να μιλά για κυβερνητικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, να κάνει με απλά λόγια… ρόμπα ολόκληρη την κυβέρνηση Σαμαρά, να αποτελεί «απόλυτη δικαίωση» του πρωθυπουργού; Στο μυαλό του Άδωνι Γεωργιάδη, μπορεί.

Κι όμως, για τον υπουργό Υγείας, το βίντεο αποτελεί την απόλυτη δικαίωση του Αντώνη Σαμαρά, καθώς από τα λεγόμενα Μπαλτάκου προκύπτει ότι ο πρωθυπουργός διαφωνούσε κάθετα με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής.

(βέβαια, η διαφωνία έγκειται στο ότι, όπως ακούγεται στο βίντεο, ο Αντώνης Σαμαράς πίστευε ότι με τις συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής τα ποσοστά της θα έπεφταν στο 2%, ενώ ο Τάκης Μπαλτάκος έλεγε ότι θα φτάσουν στο 20%, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να εκφράσει την… αγάπη του στον Τάκη Μπαλτάκο («τον αγαπώ, έκανε μία ανοησία και εξετέθη», ανέφερε), ο οποίος ωστόσο έκανε την «τρομακτική ανοησία» να συνομιλεί με «αλήτες του πεζοδρομίου».

Όμως ο υπουργός δεν έμεινε εκεί, αλλά αναφέρθηκε και στο επεισόδιο του υιού Μπαλτάκου με βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, δηλώνοντας… συγκινημένος από την πράξη του Μπαλτάκου junior!

“Ως πατέρας συγκινήθηκα από την πράξη του υιού Μπαλτάκου”, ανέφερε, σημειώνοντας ότι “ήθελε να προασπιστεί τον πατέρα του”, και συνέχισε: “Καταδικάζω τη βία, αλλά τις πράξεις των ανθρώπων τις κρίνουμε πάντα ανθρώπινα, ήταν μια ανθρώπινη στιγμή. Οι χρυσαυγίτες το έπαιζαν και μάγκες και λένε και οι ίδιοι ότι πιστεύουν στη βία. Είναι ένα παιδί που βλέπει τον πατέρα του να καταστρέφεται και χάνει τον έλεγχο”.

Άραγε θα έλεγε τα ίδια αν δεν ήταν ο γιος του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, αλλά ο γιος ενός βουλευτή της Αριστεράς; Μάλλον όχι…

 

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…