Newsroom

Newsroom

Ο Άδωνις τώρα τα βάζει και με την Επιτροπή: Δεν «άνοιξαν» τα κέντρα αισθητικής για συντεχνιακούς λόγους

Αδιανόητη επίθεση Άδωνι κατά της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων... Γιατροί «κλέβουν» πελάτες από τα κέντρα αισθητικής

5177621

Μαινόμενος Άδωνις κατά πάντων, σε μια τραγική προσπάθεια να διασωθεί ο ίδιος προσωπικά από το κυβερνητικό ναυάγιο διαχείρισης της πανδημίας. 

Αυτή τη φορά ο υπουργός Ανάπτυξης στοχοποίησε την  Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, καταλογίζοντάς της συντεχνιακά κριτήρια στην εισήγηση να μην ανοίξουν τα κέντρα αισθητικής. 

Συγκεκριμένα ο Άδωνις μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, «αποκάλυψε» πως η κυβέρνηση επιθυμούσε να ανοίξουν τα κέντρα αισθητικής και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, αλλά η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων το αρνήθηκε. Υποστήριξε  μάλιστα ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν είναι απλά λανθασμένη αλλά επιπλέον εμπεριέχει ιδιοτέλεια και προωθεί τον αθέμιτο ανταγωνισμό

«Τα κέντρα αισθητικής τηρούν τους κανόνες υγιεινής που τηρούνται από τα κομμωτήρια και τα κέντρα περιποίησης νυχιών και θα έπρεπε να έχουν ανοίξει και την προηγούμενη φορά που άνοιξαν τα άλλα καταστήματα, θα έπρεπε να ανοίξουν και αυτήν την φορά, ωστόσο η Επιτροπή είχε αντίθετη άποψη», σημείωσε ο Άδωνις Γερωγιάδης και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Εγώ διαφωνώ προσωπικά με την εν λόγω απόφαση και διότι πολλοί γιατροί, με το πρόσχημα των επεμβάσεων, “κλέβουν” πελάτες από τα κέντρα αισθητικής, που αντιμετωπίζουν τώρα αθέμιτο ανταγωνισμό. Υπάρχει πληθώρα καταγγελιών από τα κέντρα αισθητικής και προσωπικά θεωρώ ότι δικαίως διαμαρτύρονται. Ας πει η Επιτροπή ότι απαγορεύονται τέτοιες πράξεις και από τα ιατρεία και από τους δερματολόγους, να πει ότι δεν μπορεί να επιτρέπεται το laser στα ιατρεία και όχι στα κέντρα αισθητικής όπου γίνεται και παρουσία ιατρού».

Δείτε το απόσπασμα από την επίθεση του υπουργού στην Επιτροπή:

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…