Ο Άδωνης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ Σαμαρά-Μητσοτάκη

Σε συνέντευξή του στο news247.gr, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σε ρόλο πυροσβέστη προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια, ότι όλα βαίνουν καλώς στην ΝΔ.

ek samad

Μάλιστα, επιβεβαιώνει ότι υπάρχει δεξιά πολυκατοικία εντός της ΝΔ και διαβεβαιώνει ότι «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνομιλεί μια χαρά και με το δεξιό ακροατήριο».

Ο Άδωνης Γεωργιάδης χαρακτηρίζει «αναγκαστικές τις διπλές εκλογές» αν τα πολιτικά κόμματα δεν συμφωνήσουν στην άμεση αλλαγή του εκλογικού νόμου, ενώ προειδοποιεί ότι θα πάνε στον… κουβά όσοι προσδοκούν σε διχασμούς εντός της ΝΔ. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, υποστηρίζει μεταξύ άλλων, για το ποιος θα προταθεί για την προεδρία της δημοκρατίας:

«Ο πρωθυπουργός θα σταθμίσει όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσει. Εμπιστεύομαι την κρίση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του έχω δώσει ψήφο εμπιστοσύνης για να είναι πρωθυπουργός μου. Λέτε να μην τον εμπιστεύομαι ως προς την επιλογή του για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;»

Για το εαν η μη επιλογή του Σαμαρά θα οδηγήσει  σε σύγκρουση με Μητσοτάκη 
«Από την πρώτη μέρα που εξελέγη Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όλοι μας οι αντίπαλοι ονειρεύονται σύγκρουση Μητσοτάκη – Σαμαρά. Έχουν κάνει ένα σωρό σχεδιασμούς, ο κύριος Τσίπρας άνοιξε ολόκληρο μακεδονικό ζήτημα για αυτό το λόγο, γιατί πίστευαν ότι θα υπάρξει σύγκρουση Μητσοτάκη -Σαμαρά. Όλη η πραγματικότητα τούς έχει διαψεύσει. Ο Αντώνης Σαμαράς στηρίζει απόλυτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σέβεται απόλυτα τον Αντώνη Σαμαρά. Και αυτή η στενή προσωπική σχέση των δύο σφυρηλατεί την ενότητα εντός Νέας Δημοκρατίας, όπως φυσικά και με τον Κώστα Καραμανλή τον οποίο επίσης σέβεται απόλυτα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Κατά συνέπεια, όσοι προσδοκούν σε διχασμούς εντός της Νέας Δημοκρατίας για άλλη μία φορά, θα πάνε, κατά το κοινώς λεγόμενο στον κουβά».

Αυτό που διέφυγε από τον υπουργό Ανάπτυξης, ότι ακόμη και σήμερα το Σαμαρικό aninews βάλει κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ βλέπει καταρρακτώδη πτώση των ποσοστών της ΝΔ, όποτε γίνουν εκλογές.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…