Newsroom

Newsroom

O Άδωνις πανηγυρίζει γιατί στο Βέλγιο έχουν περισσότερους νεκρούς

Ή θα χαιρόμαστε  με την τραγωδία άλλων χωρών ή αλλιώς ο Άδωνις θα γίνεται έξαλλος

adonis 1

Όχι μόνο θα υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όχι μόνο θα χειροκροτάμε το κυβερνητικό success story στη διαχείριση της πανδημίας αλλά θα πανηγυρίζουμε κιόλας επειδή άλλες χώρες θρηνούν περισσότερα θύματα.

Διαφορετικά ένας «αφηνιασμένος» Άδωνις θα μας φωνάζει ότι είμαστε προδότες, μίζεροι και γκρινιάρηδες… 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί, έδωσε το στίγμα της πολιτικής συμπεριφοράς που θα ακολουθήσουν τα κυβερνητικά στελέχη από δω και πέρα. «Φυσικά και θα πανηγυρίζω που η Ελλάδα τα πάει καλά και έχει λιγότερους νεκρούς από το Βέλγιο», δήλωσε γεμάτος οργή και «περηφάνια» ο υπουργός.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, θέλοντας να συγκρίνει νεκρούς, παρουσίασε στην εκπομπή, στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα έχει λιγότερους θανάτους συγκριτικά με άλλες χώρες. Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδημητρίου, που ήταν κι αυτός καλεσμένος, άσκησε κριτική στον Αδ. Γεωργιάδη, σχολιάζοντας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πανηγυρίζετε με 120 νεκρούς καθημερινά, νομίζω πως είναι λάθος αυτό που κάνετε»

Η αδιανόητη απάντηση του Άδωνι ήταν:

«´Οταν είμαι 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο το πανηγυρίζω, γιατί σώσαμε ανθρώπους κύριε. Σταματήστε την πτωματολογία όλη την ημέρα! Και εμείς πονάμε, δεν πονάτε μόνο εσείς! Η Ελλάδα μας τα πηγαίνει καλύτερα!

Ολη μέρα γκρίνια και κατηγορίες. Το Βέλγιο, μια από τις προηγμένες χώρες της Ευρώπης, είναι 12 φορές χειρότερα από εμάς. Είμαστε καλύτερα απ’ όλους. Μέσα σε αυτή τη συμφορά» 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…