Newsroom

Newsroom

Ο Άδωνης παίζει το γιατρό και ο Πολάκης τον βάζει στη θέση του

«Στην Ιατρική εγώ ποτέ δεν λέω κάτι που δεν ισχύει ή είναι επικίνδυνο!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!»

polakis georgiadis

Εσείς το ξέρατε πως ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης εκτός από πωλητής βιβλίων, νανογιλέκων, ψιλο-οικονομολόγος, ενδεχομένως και χτίστης Ελληνικού έχει και ιατρικές γνώσεις;

Και αν δεν τις έχει τις ψάχνει στο διαδίκτυο και λύνει τις απορίες του. Τώρα πως εμπιστεύεται το διαδίκτυο για να γίνει γιατρός και να απαντά «σοβαρά» σε γιατρούς, μόνον ο Άδωνης Γεωργιάδης το ξέρει ή έχει το θράσος και το κάνει.

Η υπόθεση-αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν με αφορμή την ανάρτηση του υπουργού πως βρέθηκε (εμβολιασμένος) θετικό στον κορονοϊό, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης (και γιατρός στο επάγγελμα) του σύστησε να πάρει «ιβερμεκτίνη» αν επιδεινωθούν τα συμπτώματα.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης ωστόσο, προφανώς, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ευγένεια και τη συμβουλή του Παύλου Πολάκη και όπως απάντησε μέσω twitter, έκανε έρευνα στο διαδίκτυο και δεν έμεινε ικανοποιημένος…

Με αρκετή αγένεια επίσης πρότεινε να του πει κάποιος να μη δίνει τόσο εύκολα δημοσίως συμβουλές που μπορεί να είναι επικίνδυνες.

Μετά από αυτή την αγένεια και ίσως το θράσος του Άδωνη ήρθε και η αναμενόμενη απάντηση του Παύλου Πολάκη:

Αντί να ψάχνει στο διαδίκτυο του προτείνει να ρωτήσει τους ειδικούς και να μην κουνά το δάχτυλο στον κόσμο.

Συμπληρώνει μάλιστα πως το φάρμακο που του πρότεινε έχει ένα μειονέκτημα: Είναι φτηνό «και χαλάει το αφήγημα για την πανδημία» και το ότι το μοναδικό όπλο είναι το εμβόλιο, ενώ του θυμίζει ότι μέχρι τώρα είχαμε 13.000 νεκρούς.

Και ο νοών νοείτω… 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!! (φωτό 1-2)
Στην Ιατρική εγώ ποτέ δεν λέω κάτι που δεν ισχύει ή είναι επικίνδυνο!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!
Ρώτα και τους γιατρούς του Σωτηρία, ρώτα και τον Τσιόδρα σας, διάβασε κι αυτά (φωτό 3-4),δες τι κάνουν στην Πορτογαλία,στην Ινδία κλπ και μετά τόλμησε να με αμφισβητήσεις!!!!
Ξανά περαστικά και τώρα που έχεις το προσωπικό σου παράδειγμα ,αυτών που έλεγα από πέρυσι τον Οκτώβρη-Νοέμβρη για τις μεταλλάξεις , ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, «πως θα αρρωστήσουν και θα πεθάνουν μόνο οι ανεμβολίαστοι» …..
ΑΝΤΕ γιατί έχει και η υπομονή τα όρια της!!
ΥΓ. Ενα μειονέκτημα έχει η ιβερμεκτινη, είναι φτηνή….και χαλάει το αφήγημα σας για την πανδημία του «μοναδικού όπλου των εμβολίων» όπως κάνουν και τα μονοκλωνικά αντισώματα ….και για αυτό δεν τα φέρατε και θρηνήσαμε 13.000 νεκρούς!!!!»

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…