Ο Άδωνις…ομολογεί ότι τον παρακολουθούσαν – Ένταση στο πλατό με Σπίρτζη (Video)

Την παρακολούθησή του παραδέχτηκε σε ζωντανή σύνδεση στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. «Α, σας παρακολουθούσαν! Μπράβο κύριε Γεωργιάδη, πείτε το!», είπε ο Σπίρτζης.

image 4

«Εσάς παρακολουθούσαν; Εμένα παρακολουθούσαν», είπε στον Χρήσο Σπίρτζη ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Σπίρτζη να του απαντά, «Α, σας παρακολουθούσαν! Μπράβο κύριε Γεωργιάδη, πείτε το!».

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο πλατό το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ. Παρότι το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στις λίστες των παρακολουθούμενων που αποκάλυψε το Documento, ο Υπουργός Ανάπτυξης βρίσκεται στη δεινή θέση να (πρέπει (!)) να υπερασπιστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Βέβαια, ο «γαλάζιος» υπουργός που δεν διακρίνεται για την ψυχραιμία του, κάποια στιγμή όπου επικράτησε μεγάλη ένταση στο πλατό βγήκε λίγο…εκτός γραμμής έχοντας μάλιστα απέναντί του τον Χρήστο Σπίρτζη.

Εμφανώς εκνευρισμένος από την επιχειρηματολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο Άδωνις Γεωργιάδης, το όνομα του οποίου αλλά και της συζύγου του συγκαταλέγονται μαζί με πολλά ακόμα στη μακρά λίστα των υποκλοπών, παραδέχτηκε δημόσια ότι τον παρακολουθούσαν.

Όλος ο διάλογος:

Σπίρτζης: Λέει ο κύριος Γεωργιάδης ότι η αξιωμάτικη αντιπολίτευση της χώρας είναι ο πράκτορας του Ερντογάν
Γεωργιάδης: Παίζετε τον ρολο του πράκτορα
Σπίρτζης: Όχι δεν είπε αυτό, είμαστε είπε, το διευκρίνισε κιόλας…
Γεωργιάδης: Παίζετε τον ρόλο και δεν ντρέπεστε…
Σπίρτζης: Κι αυτός είναι και ο ρόλος που μας παρακολουθούσαν κιόλας…
Γεωργιάδης: Εσάς παρακολουθούσαν; Εμένα παρακολουθούσαν!
Σπίρτζης: Α, σας παρακολουθούσαν! Μπράβο κύριε Γεωργιάδη, πείτε το!
Γεωργιάδης: Εσείς πήγατε και κάνατε καταγγελία στον εισαγγελέα για το predator και η λίστα που βγάλατε είχε εμένα μέσα, όχι εσάς!
Σπίρτζης: Είπατε ότι σας παρακολουθούσαν, επιτέλους!
Γεωργιάδης: Εσείς δεν καταγγείλατε ότι σας παρακολουθούσαν;
Σπίρτζης: Εγώ έκανα μήνυση, εσείς κάνατε;
Γεωργιάδης: Γιατί βάλατε εμένα στη λίστα;

Δείτε το βίντεο: