Ο Άδωνης όχι μόνο διαβάζει Μαρξ και Λένιν, τους έχει... πουλήσει και στην εκπομπή του (video)

Βρίσκει μάλιστα ότι η κυβέρνηση δουλεύει «υπερβολικά» υπέρ του εργαζόμενου

NewsRoom 10/05/2021 | 16:14

Μια αναπάντεχη πληροφορία για την προσωπικότητά του έδωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, καθώς προχώρησε στη διαβεβαίωση ότι έχει διαβάσει Μαρξ και Λένιν κι έτσι είναι σε θέση να γνωρίζει - όπως αρέσκεται να λέει - για την πάλη των τάξεων.

Στη συνέχεια, μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, ενημερώνοντας το κοινό ότι όχι μόνο τους έχει διαβάσει, τους έχει πουλήσει κιόλας!

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη που ήδη έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, o αντιπρόεδρος της ΝΔ ξάφνιασε το πάνελ της εκπομπής, δηλώνοντας ότι έχει διαβάσει και Μαρξ και Λένιν, γνωρίζοντας έτσι την πάλη των τάξεων, ενώ, όπως είπε, έχει πουλήσει αρκετές φορές έργα τους από την τηλεοπτική εκπομπή που είχε.

«Τα άπαντα του Λένιν τα έχω πουλήσει αρκετές φορές και από την εκπομπή μου» είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας ακόμα και το περιπαιχτικό σχόλιο του Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Μόνο Οδηγητή δεν έχει πουλήσει στο μετρό».

Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στην προσπάθειά του να καθησυχάσει τον κόσμο της εργασίας ότι δεν καταργείται το 8ωρο, προχώρησε στον ισχυρισμό ότι «η κυβέρνηση εδώ και ενάμιση χρόνο δουλεύει υπερβολικά υπέρ του εργαζόμενου»!

«Όλη η μέριμνα της κυβερνήσεώς μας είναι υπέρ του εργαζόμενου, γι’ αυτό και δεν έγινε εκτόξευση της ανεργίας» ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε.

Ακολουθεί το βίντεο με τα αποσπάσματα, όπως το μόνταρε, με χιουμοριστική διάθεση ο παρακάτω χρήστης του Twitter:

Ολόκληρο το βίντεο, εδώ: